reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny przepraszam Was najmocniej ale padła mi bateria A dopiero do domu dotarłam!!!!
Mam nadzieję że mi to wybaczycie!!!
A beta..... dzisiaj jest 63!!!
Nie wiem czy to mało czy w sam raz! Przepraszam za moje głupie pytania ale pierwszy raz podchodzę do ivf i jestem zielona w tych wszystkich liczbach.
Mam nadzieję że wynik jest ok jak we wtorek było 6 A dzisiaj w piątek 63...

Fantastyczny przyrost! Gratulacje! Będą dwie różowe pupcie :-)

@dżoasia @sssurykatka @Kurcia. A takze pozostale dziewczyny wiem temat walkowany tutaj tyle razy ze... Co moge robic zeby endometrium uroslo dzis 10/11 dzien sztuczny cykl i ma 7 uda sie do poniedzialku mam czas wizyta decydujaca wtedy wiem 2 dni a ja chce cudu....

Bierzesz estrofem?

To badanie ma glownie pokazac komorki NK. Czyli takie natural killers ktore moga atakowac zarodek. Jak sa nisko to dobrze.
A te inne limfocyty to juz nie wiem ale chyba nie sa az tak wazne
Uff to jedno badanie z głowy;) czekam na resztę
Chociaż w sumie to bym chciała żeby ustalono przyczynę...i rozpoczęto leczenie
.:(

reklama
Kochane moje dziekuje za wsparcie i kciuki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zaciskajcie mocno. Jedziemy do kliniki - ja juz na haju [emoji23]wiec nie jarze za bardzo[emoji3][emoji3][emoji3] te dawki od Vinszki sa mega mocne[emoji23][emoji23] jest czad, obym z fotela nie spadla[emoji3][emoji3][emoji3]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry