reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

3mam kciuki za Ciebie Maleńka [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ja się boję że u mnie jest za niska jak na 11 dzień

A mnie się wydaje ze beta jest jak najbardziej odpowiednia jak na dwa maluchy w brzuszku mamy [emoji847][emoji106][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam nadzieje ze będę mogła Cię zaraz dogonić [emoji8]

reklama
Może to głupie co zapytam ale macie większa wiedzę może niż ja
Po punkcji dostałam leki wręcz kąpie się w progesteronie
Organizm zareagował tak ze wszedzie na twarzy dekolcie i plecach miałam krostki a od dwóch dni jakby pojaśniały i schodzą
To znaczy ze progesteron jest na niskim poziomie czy organizm się zaczął juz przyzwyczajać ?

Kochane dziewczyny powoli żegnam się z forum. Otrzymałam tutaj dużo wsparcia i zrozumienia:) Pewnie wrócę wszak jeszcze jeden zarodek czeka. Po CC odczekam rok. W tym czasie to wszystkie będziecie w ciąży, życzę wam tego z całego serca:)
Mam do was jeszcze jedną prośbę, może ktoś mi napisać na priv numer telefonu do dr Bartosza P. z Bociana. Niestety nie zapisałam sobie jego numeru.
Motylku, wszystkiego dobrego dla Was. Za to wszystko co przeszłaś, okres połogu (ale to jest głupie słowo :)) musi być gładki i przyjemny, a malutka będzie świętym dzieckiem :) Uściski.

Może to głupie co zapytam ale macie większa wiedzę może niż ja
Po punkcji dostałam leki wręcz kąpie się w progesteronie
Organizm zareagował tak ze wszedzie na twarzy dekolcie i plecach miałam krostki a od dwóch dni jakby pojaśniały i schodzą
To znaczy ze progesteron jest na niskim poziomie czy organizm się zaczął juz przyzwyczajać ?
Nie pomoge, ja mialam po transferze utrzymywany progesteron na poziomie ponad 100 ng/ml ale sprawdzany przez badania krwi co 3 dni, jesli Cie to niepokoi to moze warto skoczyc na progesteron przed wtorkiem żeby w razie czego podnosic, moja kolezanka miala wielkie dawki progesteronu i zastrzyki prolutex a i tak profesteron miala niski, ja sprawdzalam co kilka dni dla swoetego spokoju :)

reklama
Do góry