Carenik
Fanka BB :)
Naprawde przyrost blizniaczy. To prawie 400% huhuhu!!!Wow super by było gdyby okazało się że będą blizniaki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawde przyrost blizniaczy. To prawie 400% huhuhu!!!Wow super by było gdyby okazało się że będą blizniaki:-)
Nie pomoge, ja mialam po transferze utrzymywany progesteron na poziomie ponad 100 ng/ml ale sprawdzany przez badania krwi co 3 dni, jesli Cie to niepokoi to moze warto skoczyc na progesteron przed wtorkiem żeby w razie czego podnosic, moja kolezanka miala wielkie dawki progesteronu i zastrzyki prolutex a i tak profesteron miala niski, ja sprawdzalam co kilka dni dla swoetego spokoju
Jedyne co mi przychodzi do głowy to zwiększ sobie dawkę estrogenów, ale czy to rozsądne to nie wiem, ile masz teraz?@dżoasia @sssurykatka @Kurcia. A takze pozostale dziewczyny wiem temat walkowany tutaj tyle razy ze... Co moge robic zeby endometrium uroslo dzis 10/11 dzien sztuczny cykl i ma 7 uda sie do poniedzialku mam czas wizyta decydujaca wtedy wiem 2 dni a ja chce cudu....
3×1Jedyne co mi przychodzi do głowy to zwiększ sobie dawkę estrogenów, ale czy to rozsądne to nie wiem, ile masz teraz?
Ja mam progesteron 47 I lekarz powiedzial ze minimum to 20 I ze nie mam sie martwic wiec czasem nie rozumiem o co tu naprawde chodzi a tym progesteronemI chyba tak zrobię [emoji106][emoji847]