reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny:). Jestem Filip i mam się super...20t6d :)

Załączniki

• 20190411_101318.jpg
    20190411_101318.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 100
Cześć dziewczyny, może pomożecie rozpoczęłam leczenie immunosupresyjne (na zestawie od Doktora P. czyli equoral, ecorton i ranigast przez 21 dni) dzisiaj piąty dzień przyjmowania leków i totalnie mnie rozłożyło. Czy podczas choroby powinnam odstawić leki czy niczym się nie przejmować i kontynuować leczenie. Mogę przyjmować równocześnie jekieś leki na przeziębienie. Była któraś w takiej sytuacji? Będę wdzięczna za każdą radę, nie pytałam o to lekarza bo nie zakładałam takiego scenriusza :(

Hej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie ❤️❤️❤️❤️ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki✊✊✊✊✊✊

Hej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

To trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Daj znać jak wyniki jutro
Jakie leki Ci przepisali?
Odpoczywaj i spaceruj przyszła mamusiu [emoji173]️

Hej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie ❤❤❤❤ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki✊✊✊✊✊✊
Trzymam kciuki. Żebyśmy wszystkie z kwietnia miały pozytywne bety też trzymam :)

reklama
To trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Daj znać jak wyniki jutro
Jakie leki Ci przepisali?
Odpoczywaj i spaceruj przyszła mamusiu [emoji173]️
Mam estrofem 3x1
Utrogestan 3x1
Neoparin 0,6
Relanium 2x1
Tevagrastim 1/5 amp. 30 mln
Dodatkowo od soboty dochodzi Agolutin 1 zastrzyk i wlew z intrapilidu
Na razie pracuję bo przynajmniej nie myślę o tym co się dzieje.

Do góry