Cześć dziewczyny [emoji5] kiedy tak mniej więcej dostałyscie okres po punkcji(transfer odroczony)
Ja dostalam 11 dni po punkcji (dzien punkcji to dzien 0)
I poczulam wielka ulge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny [emoji5] kiedy tak mniej więcej dostałyscie okres po punkcji(transfer odroczony)
Ja skanca robilam juz po becie na pamiatke nie pamietam ale wartosc byla wysoka i wyszedl ale tak ledwo co wiec lepiej na bete pojscSikaniec wyszedł?
Trzymamy kciukiHej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie ❤❤❤❤ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki
Hej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Pierwsza procedura, drugi transfer.Tak ja pierwszy raz podchodzę do in vitro....
A Ty Kochana?
Trzymam kciuki. Żebyśmy wszystkie z kwietnia miały pozytywne bety też trzymamHej dziewczyny dzięki za trzymanie wczoraj kciuków. Kropek bezpiecznie znalazł się na pokładzie ❤❤❤❤ wczoraj późno wróciłam do domu więc wzięłam tylko leki i poszłam spać. Jutro robię tylko progesteron i estradiol. Dopiero we wtorek 6dpt będzie beta. Więc nadal proszę o kciuki
Mam estrofem 3x1To trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Daj znać jak wyniki jutro
Jakie leki Ci przepisali?
Odpoczywaj i spaceruj przyszła mamusiu [emoji173]️