reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie to samo, w 6dpt hcg-43,3 [emoji3526]
Kurczę ciekawa jestem czy u mnie coś wyjdzie czy jednak będę musiała całą stymulacje przechodzić od nowa :-( boję się że jak u was beta po 6 dniach wyszła pozytywną A u mnie po 9 dniach test wyszedł negatywny to i beta taka wyjdzie :-(

Ostatnia edycja:
Kurczę ciekawa jestem czy u mnie coś wyjdzie czy jednak będę musiała całą stymulacje przechodzić od nowa :-( boję się że jak u was beta po 6 dniach wyszła pozytywną A u mnie po 9 dniach test wyszedł negatywny to i beta taka wyjdzie :-(
po 6 ale przy 5cio dniowych zarodkach, ty masz dwudniowe więc mają prawo jeszcze się rozwijać, czasem stadium blastocysty osiągaja w 6 lub nawet 7 dobie. Do 12dpt masz spokojnie czas

Kurcze muszę się dowiedzieć jak jest w mojej klinice ( w razie czego jak te moje kropeczki zostaną ze mną)[emoji846]
No właśnie ja bym wolała część usg i badań mieć na NFZ ze względu na to, że wizyty w ciąży w klinice to 250 zł plus inne badania a cera rośnie razem z ciążą. Nie mówiąc o prenatalnych, PAPPA itd. :)

reklama
No właśnie ja bym wolała część usg i badań mieć na NFZ ze względu na to, że wizyty w ciąży w klinice to 250 zł plus inne badania a cera rośnie razem z ciążą. Nie mówiąc o prenatalnych, PAPPA itd. :)

Ja prenatalne powinnam mieć juz bezpłatnie bo po 35 roku jestem juz [emoji33]ale w klinice chyba i tak się płaci

Do góry