Witam,ja leczę się w Gamecie w Gdyni u dr SkwaresaCzy któraś z Was leczy się w Gamecie w Gdyni lub ma jakieś doświadczenie związane z tą kliniką?
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Transfer miałam 6 kwietnia 3 dniowych zarodków jak wiecie
Czy mogę betę zrobić 16 kwietnia?
Czy to zbyt wcześnie?
To będzie 10 dpt więc możesz. Możesz też poczekać do 17.04 i wtedy na pewno beta powinna coś pokazać
Blondasek85
Dziewczynki ile miały Wasze pęcherzyki podczas stymulacji w 6 dniu cyklu? Dziś byłam na pierwszej kontroli i mam na jednym jajniku 2 a na drugim 6 pęcherzyków ale są malutkie 8-10 mm. Ogólnie mam niskie AMH i stymuluję się słabo ale zastanawiam się czy one ruszą czy już powinny być większe? Zwykle punkcje miałam w 12 dniu cyklu.
Marzycielka7
Dziewczynki ile miały Wasze pęcherzyki podczas stymulacji w 6 dniu cyklu? Dziś byłam na pierwszej kontroli i mam na jednym jajniku 2 a na drugim 6 pęcherzyków ale są malutkie 8-10 mm. Ogólnie mam niskie AMH i stymuluję się słabo ale zastanawiam się czy one ruszą czy już powinny być większe? Zwykle punkcje miałam w 12 dniu cyklu.
Ja tez się kiepsko stymuluje
Przy pierwszej stymulacji miałam tylko jeden pęcherzyk a przy drugiej w 4-5 dc miałam 6 pęcherzyków po 11-12mm i 7-8 mm
Agnieś191
Ja tam się leczyłam u dr Cz. Pierwsze in vitro i udane.Czy któraś z Was leczy się w Gamecie w Gdyni lub ma jakieś doświadczenie związane z tą kliniką?
Blondasek85
Ja tez się kiepsko stymuluje
Przy pierwszej stymulacji miałam tylko jeden pęcherzyk a przy drugiej w 4-5 dc miałam 6 pęcherzyków po 11-12mm i 7-8 mm
I te 7-8 mm też Ci ruszyły?
Marzycielka7
I te 7-8 mm też Ci ruszyły?
Tak
Ostatecznie miałam 4 pecherzyki ponad 20 mm i 4 po 16-18 mm
Pobrali wszystkie a zapłodnily się 4 z czego 2 prawidłowo które wlasnie są w moim brzuszku i mam nadzieje ze wiją sobie gniazdko [emoji173]️
Vinszka
U mnie w 6 dpt dwa razy wyszła beta pozytywna przy 5dniowym.przeczytałam, że " w przypadku trzydniowego zarodka dopiero dwanaście dni po przeniesieniu embrionu do macicy (12dpt)" można robić miarodajny test a 5-dniowego po 10 dniach.
reklama
Blondasek85
Tak
Ostatecznie miałam 4 pecherzyki ponad 20 mm i 4 po 16-18 mm
Pobrali wszystkie a zapłodnily się 4 z czego 2 prawidłowo które wlasnie są w moim brzuszku i mam nadzieje ze wiją sobie gniazdko [emoji173]️
Ok, to czekam spokojnie na następną kontrolę w czwartek Bo już miałam jakieś stresy, że może one wcale nie ruszą i cala ta stymulacja na marne. A Tobie życzę z całego serca aby Święta były mega szczęśliwe
Podziel się: