reklama
redferrari
Fanka BB :)
O to samo zapytaliśmy...To pewnie czujesz już ruchy albo za chwilę zaczniesz [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Laski mam pytanie... byłam dzisiaj na wizycie 2 klinice. Lekarz powiedział że mam tylko 2 pęcherzyki... czy w takim wypadku uda się transfer?
annemarie
Dziewczyny a kiedy pierwsze USg mozna zrobic
Pinia, poczekaj do jutra co ci w klinice powiedza i poczekaj na przyrost. Beta musi teraz ruszyc z kopyta i za dwa dni byc przyrost o conajmniej 66%.
Na Usg mozesz isc jak osiagnie wartosci okolo 1000, zeby cos juz zobaczyc.Trzymam kciuki[emoji110]️
@jolancik trzymam kciuki!!!
@Pini88 bedzie dobrze!!! Trzymam mocno caly czas!!
@Akatombo kochana jak sie czujesz? Jak sie masz??
U mnie zawital 1dc lezalam rano w toalecie na podlodze od 4 godz pomiedzy jednym a drugim sanitariatem ://///
Takiego ataku dawno nie mialam. A w sumie 4 w życiu... ale kolejny cykl. Kolejna szansa[emoji1320][emoji1320][emoji1320] jaki jest plan u Ciebie??
@Pini88 bedzie dobrze!!! Trzymam mocno caly czas!!
@Akatombo kochana jak sie czujesz? Jak sie masz??
U mnie zawital 1dc lezalam rano w toalecie na podlodze od 4 godz pomiedzy jednym a drugim sanitariatem ://///
Takiego ataku dawno nie mialam. A w sumie 4 w życiu... ale kolejny cykl. Kolejna szansa[emoji1320][emoji1320][emoji1320] jaki jest plan u Ciebie??
A
Alduś
Gość
Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
U kogo w artemidzie się leczysz?Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
popytaj w klinice bocian i Kriobanku ruszyło druga tura badań klinicznych.Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
Elizabeth68
Ja będę robic betę, w stronę sikanego nawet nie patrzę bo nie mam nerwów do doszukiwania się odcieni kresek A beta to wóz albo przewóz. To bedzie 8 dzien PTElizabeth68 z tymi testami różnie bywa. Jeśli masz mocne nerwy to rób. Mi sikany wyszedł w 5tej dobie po transferze 5 dniowej blastki
reklama
A
Alduś
Gość
Dr.Leśniewska i prof.WółczyńskiU kogo w artemidzie się leczysz?
Podziel się: