Justyska13
Fanka BB :)
Kochana jak wynik? Masz?Dzisiaj byłam zrobić betę i wynik sprawdzę koło 18tej. Wizyty u lekarza nie mam umówionej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak wynik? Masz?Dzisiaj byłam zrobić betę i wynik sprawdzę koło 18tej. Wizyty u lekarza nie mam umówionej.
Witam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
Beta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Beta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Czyli nie namieszalam. Ja domacicznie mialam przed kazdym transferem kiedy podchodzilam z tym lekiem, lacznie 4 razy. On jakos dlugo w macicy nie dziala.Ale Asia domacicznie dostałam przy pierwszym transferze ponad rok temu a do tego już normlanie podskórnie.
Zawsze chyba pierwszy dają domacicznie a pozniej juz sama sobie wbijasz
Na usg jak bedzie powyzej 1000, czasem widac juz cos wczesniej, czasem pozniej. Poki co beta troche niska, ale moze sie rozkreci jeszcze. Na razie nie ma co panikowac, ale tez nie skacz z radosci jeszcze. Cierpliwosci :*Bardziej doswiadczone dziewczynki czy przyrost jest ok w 9 dniu po transferze? Bo ja sie tak mysle ze te pierwsze 2 dni po transferze odpadaja bo I tak beta byla 0.8
Brzusio widoczny, ruchow jeszcze nie czuje, a jedyne babelki to te z jelit od wzdecTo już teraz z górki! Najgorsze za Wami... cieszę się bardzo.. Czujesz już bąbelki? Ja na tym etapie poczułam... Brzuszek już widoczny?
Nie rozumiem pytania... transfer nie ma nic wspolnego z iloscia pecherzykow. Do transferu musi byc zarodek, wystarczy nawet jeden, nie musisz miec calej armii.Laski mam pytanie... byłam dzisiaj na wizycie 2 klinice. Lekarz powiedział że mam tylko 2 pęcherzyki... czy w takim wypadku uda się transfer?
Nie dziwie sie ze nikt ci nie odpowiedzial bo to pytanie bylo co najmniej dziwne. Doprecyzuj co masz na mysli to moze bede wiedziec co ci podpowiedziec.Opuszczam to forum bo nikt nie odpowiada na moje pytania i zamiast jakiegoś wsparcia mam tylko nerwy
Napisałam Ci wiadomość prywatnąWitam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
A mogę wiedziec w jakiej klinice jesteś?Ja Bialegostoku nie znam i nie polece
Ale u mnie powiedzieli ze mozna przetransportowac zarodek w inne miejsce. Tylko zlecenie ma wyjsc od nowej kliniki.
Powodzenia[emoji6]
Ja robiłam dziś betę (14 dpt) i wynik mam prawie identyczny, bo 468. To jest prawidłowy wynikKochane dzisiaj powtorzylam bete 466,3 mam dzisiaj 12 dpt w 7 dniu był 116. Czy przyrost jest w porzadku?Pozdrawiam:-)
W Novum pierwsze usg jest robione 25-26 dpt (stwierdzenie właściwej lokalizacji i pęcherzyka), a następne 35 dpt (stwierdzenie bicia serca). Załączam kartę informacyjnąDziewczyny a kiedy pierwsze USg mozna zrobic