A
Alduś
Gość
W Białymstoku?popytaj w klinice bocian i Kriobanku ruszyło druga tura badań klinicznych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Białymstoku?popytaj w klinice bocian i Kriobanku ruszyło druga tura badań klinicznych.
TakW Białymstoku?
Tez mialam u nich dwa transferu beta nie ruszylaDr.Leśniewska i prof.Wółczyński
Laski mam pytanie... byłam dzisiaj na wizycie 2 klinice. Lekarz powiedział że mam tylko 2 pęcherzyki... czy w takim wypadku uda się transfer?
U mnie też.Drugi transfer miałam 11 marca w 9 dniu robiłam będę i była poniżej 2 .A mogę wiedzieć gdzie teraz się leczysz?Tez mialam u nich dwa transferu beta nie ruszyla
Ja doswiadczona nie jestem, ja teraz po 5dniowej blastce mialam bete w 8 dniu 139, ale profesor sam powiedzial ze roznie sie zarodki zadomowiaja w endonetrium i ze czasami proszą o zrobienie hcg po 14 dniach, bo wlasnie moze sie pozniej zaimplantowac i niepotrzebny stres, u ciebie beta ruszyla, rosnie ladnie, jest git [emoji4][emoji8]Bardziej doswiadczone dziewczynki czy przyrost jest ok w 9 dniu po transferze? Bo ja sie tak mysle ze te pierwsze 2 dni po transferze odpadaja bo I tak beta byla 0.8
Polecam kriobank, fajnie podchodza rzeczowo do tematu, ja moze mialam farta a moze sie naprawde znaja, bo udało sie za 1 razemWitam.Juz jakiś czas temu pisałam tu na forum.Teraz jestem po drugim nie udanym transferze w Artemidzie w Białymstoku.Zostal mi jeden mrozaczek i chciałabym zmienić klinikę.Ktos mi Pisał że jest możliwość przeniesienia zarodka do innej kliniki.Czy możecie mi polecić jakąś klinikę i lekarza?Będę bardzo wdzięczna.
Nie denerwuj się kochana. Na Twoje pytanie żadna nie zna po prostu odpowiedzi. Nie ma tu dziewczyn po 30 transferach, żeby wypowiedzieć się co w razie dwóch pęcherzyków.Opuszczam to forum bo nikt nie odpowiada na moje pytania i zamiast jakiegoś wsparcia mam tylko nerwy
No to nic nie pozostalo tylko czekac kurde sil mo juz brakPinia, poczekaj do jutra co ci w klinice powiedza i poczekaj na przyrost. Beta musi teraz ruszyc z kopyta i za dwa dni byc przyrost o conajmniej 66%.
Na Usg mozesz isc jak osiagnie wartosci okolo 1000, zeby cos juz zobaczyc.Trzymam kciuki[emoji110]️
Ja doswiadczona nie jestem, ja teraz po 5dniowej blastce mialam bete w 8 dniu 139, ale profesor sam powiedzial ze roznie sie zarodki zadomowiaja w endonetrium i ze czasami proszą o zrobienie hcg po 14 dniach, bo wlasnie moze sie pozniej zaimplantowac i niepotrzebny stres, u ciebie beta ruszyla, rosnie ladnie, jest git [emoji4][emoji8]Polecam kriobank, fajnie podchodza rzeczowo do tematu, ja moze mialam farta a moze sie naprawde znaja, bo udało sie za 1 razem