Hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było ...
Dziś mam 2 dzień cyklu i zrobiłam pobranie krwi na AMH. Na necie czytałam, że nie trzeba być na czczo... czy to prawda? Z samego rana zrobiłam też badanie FSH. 28.03 jedziemy z mężem do kliniki na pierwsze spotkanie... bardzo bym chciała mieć go już z głowy... żeby lekarz jasno powiedział nam jakie badania w naszym przypadku jeszcze musimy zrobić... (ja zrobiłam ich już sporo, bo mam grupę krwii, ALT, AST, IgG,IgM, TSH, FT3,FT4, anty-TPO, anty-TG, glukoza na czczo). Mam parę pytań do Was... jeśli moje wyniki będą ok i męża też to ile jeszcze spotkań czeka nas żeby ustawić mi stymulację ? Czytałam, że dużo dziewczyn niezbyt się czuje przy tej stymulacji... pytam, bo niestety ale kilka razy w miesiącu pracuję na nocki i chcę wiedzieć na co mam się przygotować, bo jeśli będzie trzeba to będę musiała chodzić na l4 ( teraz dla mnie najważniejszcze jest zajść w ciąże ) . Podczas stymulacji też są jakieś wizyty ? Czy można pewne rzeczy ustalać podczas stymulacji z lekarzem przez tel? Jeśli stymulacja pójdzie u mnie dobrze to ile mniej więcej wizyt mnie czeka zanim dojdzie do punkcji i później do transferu ?
Z góry dziękuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi