reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam juz wyniki drugiej bety. Oczywiście zgodnie z przewidywaniami dalej negatywna < 0,1 U/l...
A ja glupia nakupiłam leków siatkę...nie wiem czemu moja lekarka przepisała mi tego aż tyle
Gdyby ktoraś chciała odkupić chętnie sprzedam nawet za pół ceny.
Mam 2 opakowania Duphastonu
1 opakowanie estrofemu
1 opakowanie Crinone
1 opakowanie Neoparin
Wdzystko kupione 9 dni temu...nie otwarte.
Jak by co to piszcie na priv
W jakiej cenie crionine

reklama
Dziś była bardzo ciężka noc.
Obudził mnie pot lejący się po cyckach i w ogóle po całym ciele, jakby była mega temperatura...
i ból chyba jajnika, pojawiający się co pare minut albo co minute, dwie, Mam do teraz tylko rzadziej. Silny i ostre kłucie po lewej stronie ciągnie do pachwiny...
Nie chce panikować, nawet nie moge isc do lekarza teraz bo o 8 muszę być w skarbówce złożyć wniosek przyspieszony potrzebny do notariusza...
Mialaś juz usg? Beta jaka ostatnia? Poleć dziś na usg jeśli beta jest powyżej 1000, trzeba zobaczyć czy pecherzyk jest w macicy.

Nie miałam usg. Beta ostatnia 1138.7
W poniedziałek miało być badanie. Ból jest dość silny jak się pojawia.
Nie wiem do kogo mam iść na usg kto mnie przyjmie tak rano
;(

homocysteinę możesz zbadać, cholesterol. krzywą cukrową i insulinową, poziom wit d
na poprawę komórek duuuuużo antyoksydantów - poczytaj w czym są (sok z aronii, kalafior, wino czerwone, jagody, czarne porzeczki, zielone warzywa) i na zdrowie! dhea też możesz zbadać - to chyba się nazywa dhea-SO4 o ile się nie mylę.

@Justyska13 chlamydia nie ma znaczenia kiedy, byle krwawienia/plamienia nie było bo czasem wynik może wyjsc fałszywie dodatni
@Dzoannna przykro mi bardzo :(
Czyli najlepiej zrobić tak 2 dni po miesiaczce? Dzis 13 dzien cyklu i tak od 2 dni juz nie ma plamien tylko sluzy przed jajeczkowaniem. Czyli w takim czasie jak dzis mogloby byc? @dżoasia i pozostale dziewczyny bede jeszcze pytac o te badania jak sie o nich przygotowac itd.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
MARZEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2019-03-22VinszkaIII weryfikacja (beta)!!!

2019-03-26Tina35 mamy zobaczyć serduszko! ❤️ Jeszcze nie wierze.
2019-03-27Marzycielka7 wizyta u lekarza prowadzącego
2019-03-27Dgdpołówkowe ❤️
2019-04-01Kingulpodglądanie maluszka ❤️
2019-04-10ilmenautermin porodu
2019-04-10KingulII prenatalne ❤️
2019-04-15Mieciu85termin porodu
2019-04-16lafantynkatermin porodu
2019-04-23dżoasiaII prenatalne ❤️ ❤️
2019-05-28Megi1985@termin porodu
2019-05-28Ela86termin porodu
2019-05-31annemarietermin porodu
2019-06-11Never give uptermin porodu
2019-07-03Beata 4termin porodu
2019-07-14sssurykatkatermin porodu
2019-07-14Biedroneczka83termin porodu
2019-08-11Dgdtermin porodu
2019-08-15Majaaatermin porodu
2019-08-29Kingultermin porudu
2019-08-31dżoasiatermin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza?
Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Kalendarz z telefonu podejrzewam, że wyszedł tragicznie. Innej opcji niestety nie mam i chętną do prowadzenia szczerze namawiam, bo dowodzenie przejmuje tylko na kilka chwil [emoji23][emoji23]

Ja wracam z krwii. Mam nadzieję, że mogę sobie życzyć pięknego przyrostu i odpowiednich wyników hormonów.

Dziewczęta!!! Miłego i słonecznego dnia. [emoji8]

Kalendarz z telefonu podejrzewam, że wyszedł tragicznie. Innej opcji niestety nie mam i chętną do prowadzenia szczerze namawiam, bo dowodzenie przejmuje tylko na kilka chwil [emoji23][emoji23]

Ja wracam z krwii. Mam nadzieję, że mogę sobie życzyć pięknego przyrostu i odpowiednich wyników hormonów.

Powodzenia - ogromne kciuki za piekne przyrosty!! [emoji173]️[emoji173]️

Kochana trzymam kciuki i wierze ze bedzie piekna beta:)

reklama
Do góry