Vinszka
Fanka BB :)
Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]Bedziesz miala wyniki dzis?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]Bedziesz miala wyniki dzis?
Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
Ogromne gratulacje ☺☺☺Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
Nie robiłam Jestem zwolennikiem pewnych wyników. Tyle razy się zawiodłam na teście przy naturalnych staraniach, że już patrzeć na nie nie mogę.Przepraszam, z tego roztargnienia już mi się wszystko miesza robiłaś też sikanca?
Nie trzeba być na czczo. Ja robiłam o 15:00 na pelnym żołądkuNie trzeba być na czczo?
Dziękuję. I masz rację, że teraz przyrosty, dlatego nie wpadam jeszczę w euforię. Jutro idę ponownie na betę, zobaczyć przyrost.Cudowny wynik. Teraz tylko przyrosty.
Dziękuję Jednak jeszcze 4 dni do pełnego zagnieżdżenia, więc przyjmuję to na chłodno.Ogromne gratulacje ☺☺☺
Ja jestem za tym, żebyś pojechała, bo zamartwianiem i niepewniścią fundujesz stresik „groszkowi”. Jesteśmy dokładnie na tym samym wózku .Ratunku
Ściskam za to@Vinszka, @Mosia82 @Pini88 @jagodaaga trzymam dziś za Wasze wyniki, abyście sie miło zaskoczyły
@Mitotaj super wynik! Po cichu gratuluję!
Ja bralam