Ja na punkcje bylam w narkozie, Ty pewnie tez? I ja po punkcji czulam wie jak nowo narodzona, nic mnie nie bolalo, moglabym od razu wstawać i jechać do domu, no ale kazali lezec chyba 2hJa po punkcji dostałam kroplówkę z lekiem przeciwbólowym ( fajna sprawa) bół uśmierzony.
następny dzień po punkcji Lutinus 3 razy 2 tabletki
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Zadręcza mnie te myśli. Zrobię i powtórzę w czwartek .Albo odpowiedz sobie na pytanie czy jakby wyszla jeszcze negatywna to znajdziesz w sobie sile by za dwa dni powtorzyc. Bo kezeli masz sie zalamac to faktycznie poczekaj.
Patrze i pomylka twoj organizm sobie radzi dalej tak samo dobrze. Kochana a jakiej klasy mialas podawany i gdzie sie leczysz?? Za duzo nas tu jest nie pamietam czy pisalas.Dziękuję To było 9 lat temu, więc miałam inną kondycję organizmu i predyspozycje wiekowe.
Gratulacje i powodzenia dalej
Czy któraś z Was brała do stymulacji taki lek? Zobacz załącznik 952926
Ja bralam
Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
Gratulacje!!!!
Ale supeer!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jakies objawy sugerujace udany transfer?
Totalne zero
Vinszka
Kocham to! Piękny wynik. Też taki chcę!!! [emoji846]Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
Carenik
Bedziesz miala wyniki dzis?Kocham to! Piękny wynik. Też taki chcę!!! [emoji846]
reklama
Vinszka
Raczej nie. U mnie w 2 dpt był negatyw.Ja dzis betuje 3dpt moze cos wyjsc juz? Przy 5dniowym zarodku?
Podziel się: