Super teraz tylko czekać na piękne widoki na usg ❤❤❤Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Przepraszam, z tego roztargnienia już mi się wszystko miesza robiłaś też sikanca?Jak to kochana? Miałyśmy transfer w tym samym dniu (11 marca), tyle że ja o 11:00, a Ty o 14:00. Bętę zrobiłam w 7 dpt. Miałam podany zarodek 3-dobowy
Po punkcji dostalam zalecenia, zeby dokończyć dostinex (grozila mi hiperka) dokończyć unidox (antybiotyk)Kochana mam pytanie jakie miałaś leki po punkcji od profesora?
I relanium dostałaś przed transferem czy po ?
od punkcji brac lutinus 3x1, w dniu transferu dostalam 1h przed transferem 1 tabletke relanium, 1 zastrzyk domiesniowy na rozkurczenie mięśni i od kolejnego dnia do lutinusa 3x1 dołączyć prolutex 2x1
jagodaaga
To może jednak podjadę na tą betę?U mnie beta juz wyszla, a jesteśmy z tego samego dnia transferu Nawet w zabiegowym pytalam czy jest sens robić w 7 dobie, a pielegniarka odpowiedziala, że już beta pokaze.
dżoasia
Ja to mialam przy pierwszej stymulacji w polaczeniu z mensinormem. Jajka i zarodki piekneCzy któraś z Was brała do stymulacji taki lek? Zobacz załącznik 952926
jagodaaga
Nie trzeba być na czczo?U mnie beta juz wyszla, a jesteśmy z tego samego dnia transferu Nawet w zabiegowym pytalam czy jest sens robić w 7 dobie, a pielegniarka odpowiedziala, że już beta pokaze.
Agnieś191
NieNie trzeba być na czczo?
Ja po punkcji dostałam kroplówkę z lekiem przeciwbólowym ( fajna sprawa) bół uśmierzony.Po punkcji dostalam zalecenia, zeby dokończyć dostinex (grozila mi hiperka) dokończyć unidox (antybiotyk)
od punkcji brac lutinus 3x1, w dniu transferu dostalam 1h przed transferem 1 tabletke relanium, 1 zastrzyk domiesniowy na rozkurczenie mięśni i od kolejnego dnia do lutinusa 3x1 dołączyć prolutex 2x1
następny dzień po punkcji Lutinus 3 razy 2 tabletki
Justyska13
Cudowny wynik. Teraz tylko przyrosty.Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
reklama
Podziel się: