Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
GratulacjeKochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
jagodaaga
Sorki, ja już się pogubiłam w którym dniu i jakiego zarodka taka piękna beta?))Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
Marzycielka7
Kochane, mam wynik bety, bo się zalogowałam na konto kliniki i już jest - 27,7 mlU
Super ! Gratulacje![emoji7]
Carenik
11.03. Byl transfer, 3 dniowego zarodka u Mitotaj (sledze i kibicuje [emoji16])Sorki, ja już się pogubiłam w którym dniu i jakiego zarodka taka piękna beta?))
Jagodaaga a u Ciebie?
Jak to kochana? Miałyśmy transfer w tym samym dniu (11 marca), tyle że ja o 11:00, a Ty o 14:00. Bętę zrobiłam w 7 dpt. Miałam podany zarodek 3-dobowySorki, ja już się pogubiłam w którym dniu i jakiego zarodka taka piękna beta?))
Kochana mam pytanie jakie miałaś leki po punkcji od profesora?Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
I relanium dostałaś przed transferem czy po ?
reklama
U mnie beta juz wyszla, a jesteśmy z tego samego dnia transferu Nawet w zabiegowym pytalam czy jest sens robić w 7 dobie, a pielegniarka odpowiedziala, że już beta pokaze.Postanowiłam, że betę zrobię jutro na spokojnie....skoro dziś dopiero niepełny 8dpt.
Wspaniałych net wam dziś życzę! Trzymam kciuki!
Podziel się: