reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny z Ciechocinka. Transfer u innego lekarza niż Mer. Albo Gre. Jakieś wrażenia? Może być priv
Dziękuję!

reklama
Dziewczyny jak myślicie szyjka macicy powinna byc zamknieta po zagniezdzeniu sie zarodka ? Ja mam niestety otwartą juz zaczynam panikować

Dziewczyny odezwała się dziewczyna co ma znajoma farmaceutke i wypisze mi receptę a ona kupi i już jutro wyślę [emoji173]️ Chciałam pozostawić to naturze ale sumiennie by mi tego nie podarowała . Po tym co człowiek przeszedł ciężko mi zawierzyć losowi ...
Też bym na twoim miejscu tak zrobiła będziesz spokojniejsza.

reklama
Jeszcze mam pytanko do dziewczyn które brało accofil w zastrzykach od którego dnia zaczynałyście zastrzyki i w jakich dawkach? Ten transfer chcę się uprzeć i mieć z accofilem, ale jeszcze omówię to z lekarzem prowadzącym i z wujkiem Jarkiem.
U mnie wlew domaciczny 48mln 5dni przed, potem od 2dpt co 3 dni zastrzyk 30mln do końca 6tc
Dziewczynki kochane leczace sie immunologicznie poratujcie prosze wiedzą.
Przyszły mi wyniki cytokin, imk i kiry.
Wczoraj sie przerazilam tymi wszystkimi strzalkami w wyniku cytokin a dziś dostalam wyniki kir i jeszcze bardziej zalamka. Z cytokin z tego co już wyszperalam w necie to wiem że INF, TNF i IL2 powinny być nisko a ja mam wysoko. IL10 dobrze bo mam wysoki.
Z kirow to z togo co kiedyś ktos tu pisal to chyba niedobrze ze haplotyp AA?!
Da się to jakoś ogarnąć? Co doc Pasnik zaleca na te wysokie cytokiny i całą reszte?
Moze ktoś coś z doświadczenia?
Wizyta dopiero koniec marca, chyba ze uda sie cos wczesniej.
@dżoasia @annemarie ??

Mama mnie jeszcze dziś dobila stwierdzeniem 'po co ja sie tak męczę jak moze i tak nigdy nie będę miala dziecka' wiem ze chce dla mnie dobrze, martwi sie i tylko tak chlapnela ale normalnie...
Od razu lzy do oczu naplynely...[emoji20] Zobacz załącznik 947283Zobacz załącznik 947284Zobacz załącznik 947285
Masz jakieś choroby autoimmunologiczne? Hashi? RZS? Dodatnie ana? Jeśli nie to może zleci szczepienia. Bierzesz to pod uwagę? Ja miałam podobne wyniki, z tym, że IFN i TNF jeszcze wyżej.
Kiry faktycznie nieciekawe, brałabym accofil.

Do góry