reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy któraś z Was miala po punkcji hiperstymulacje? Czy jeśli występuje to dopiero po transferze?

Ja w niedziele mialam punkcje, z 12 pecherzykow pobrali 10 komorek z czego 7 dojrzalych, zgodnie z planem zaplodnili 6 sztuk i 5 sie zaplodnilo, w piatek mam transfer i tak sie martwię, żeby cos nie przeszkodziło i zeby zrobili mi ten transfer
[emoji846] Po punkcji na usg podobnocbylo widac, ze wszystko ladnie 'zrobione' i ze plyn sie nie zbiera... To nasze pierwsze podejscie do in vitro i mam mega nadzieję [emoji12]

reklama
Hej dziewczyny :) chętnie do Was dołączę :) jestem w trakcie in vitro w Białymstoku w kriobanku :) probuje nadrobic czesc waszych postow, ale jest tego ogrom! [emoji4][emoji4]
Wszystkim zycze powodzenia i pamietajcie, uda nam się [emoji4][emoji4][emoji123][emoji123][emoji123]
Powodzenia kochana jakby co pytaj wszystkiego chetnie pomozemy

@Elessi @dżoasia @sssurykatka @ Vinszka i pozostałe dziewczyny .. jestem po wizycie
Okazało się ze nie było owulacji a pęcherzyk nie pękł ... dostała Pregnyl by mu pomoc i za dwa dni ruszam z Duphastonem i Luteiną 3 x dziennie
Lekarz mówi ze jest szansa bym zaskoczyła naturalnie więc będziemy działać [emoji847]
Za tydzień zmierzenie progesteronu i zobaczymy jak wszystko będzie wygladac na wizycie w połowie marca
Jeśli się nie uda kolejna stymulacja z kolejnym kwietniowym cyklem

@Elessi @dżoasia @sssurykatka @ Vinszka i pozostałe dziewczyny .. jestem po wizycie
Okazało się ze nie było owulacji a pęcherzyk nie pękł ... dostała Pregnyl by mu pomoc i za dwa dni ruszam z Duphastonem i Luteiną 3 x dziennie
Lekarz mówi ze jest szansa bym zaskoczyła naturalnie więc będziemy działać [emoji847]
Za tydzień zmierzenie progesteronu i zobaczymy jak wszystko będzie wygladac na wizycie w połowie marca

Ja cos czuje ze bedzie z tego bobas zobaczysz bedziemy razem z brzuchami chodzic jak planowalysmy

Przyjemnych i skutecznych staranek[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Obys nie musiala juz startowac w kwietniu[emoji3][emoji3][emoji3]

Dziewczyny błagam o pomoc . Czy komuś zalega intralipid ???? Muszę jak najszybciej go sobie podać bo zdarzył się cud i zaszłam w ciąże naturalnie dwa tygodnie przed transferem . Nie ma go nigdzie w hurtowniach ani aptekach [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

reklama
Do góry