reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny :) chętnie do Was dołączę :) jestem w trakcie in vitro w Białymstoku w kriobanku :) probuje nadrobic czesc waszych postow, ale jest tego ogrom! [emoji4][emoji4]
Wszystkim zycze powodzenia i pamietajcie, uda nam się [emoji4][emoji4][emoji123][emoji123][emoji123]

Ostatnia edycja:
reklama
Życzę Ci najpiękniejszej wiadomości w Dzień Kobiet[emoji10]
Kochana a ty nie mozesz kogos poprosic z AMH troszke wyzszym od ciebie te wlasnie 0,8 zeby zrobil badania pod twoim nazwiskiem i zebys sie zalapala na dofinansowanie albo sobie jakos sztucznie podniesc ten wynik jesli sie da.

Nigdy nie mialam. Jakby trzeba byli to moge kogos poratowac - mam 1op cale i w drugim kilka tabl. Od przedwczoraj nie musze juz tego dziadostwa lykac :D :D :D
Ja wczoraj zamawiałam 2 opakowania a dali mi jedno. Mam czekać na telefon. Błąd zrobiłam, że a centrum nie kupiłam. Tam nigdy problemu nie miałam.

Ty je łykasz?

Hej dziewczyny :) chętnie do Was dołączę :) jestem w trakcie in vitro w Białymstoku w kriobanku :) probuje nadrobic czesc waszych postow, ale jest tego ogrom! [emoji4][emoji4]
Wszystkim zycze powodzenia i pamietajcie, uda nam się [emoji4][emoji4][emoji123][emoji123][emoji123]
Hej☺☺☺
Czyżbyś brala udział w badaniach klinicZnych?
Ja lecze sie u dr Kuczyńskiej a Ty?

reklama
Do góry