reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wysokie dziewczyny z endometriozą-pytanie glownie do Was:
Czy bolał Was krzyż niedlugo po trasferze?
Ja mam dzis 2dpt i juz od popołudnia jestem obolała. Poprzednio mialam tak samo i lekarz prowadzący twierdzil ze to przez to ze jestem wysoka i mam endo a plod 5kg dociąża więzadła i to boli,no ale moj bejbik jakby nie patrzyc ma raptem 7dni od dnia punkcji,wiec nie wiem skąd wytrzasnął takie uzasadnienie
Mam endo i jestem wysoka i nie bolaly mnie plecy nigdy... ale @dżoasia napierdzielaly. Nie ma endomendy ale bol plecow byl u niej oznaka implantacji.
Z tymi 5kg to chlop rzeczywiscie poplynal.

reklama
Dziewczyny byłam na stymulacji ale została przerwana bo pęcherzyk tylko jeden się ogarnął
Badałam progesteron ale niski 0,10 czyli jakby nie było owulki a mimo to brzuch mam olbrzymi i taki napięty, twardy
Czy to normalne ?

Mam endo i jestem wysoka i nie bolaly mnie plecy nigdy... ale @dżoasia napierdzielaly. Nie ma endomendy ale bol plecow byl u niej oznaka implantacji.
Z tymi 5kg to chlop rzeczywiscie poplynal.
Dzięki Kurciu.
Ile ja bym dała żeby mi ktoś powiedział tak to jest implantacja poboli pare dni i przestanie. Przy poprzednim nieudanym transferze też miałam takie bóle i niestety nie da się uciec od porównania,a plecy dalej nawalają...

Hue hue
Niezle agentki z Was
A spasmoline mozna laczyc z relanium??
Ciekawe co z tego wyjdzie[emoji23]
Mozna, tzn najlepiej nie lykac tego naraz, tylko z np polgodzinna przerwa.
Co do kawy ja strasznie lubie i pilam czasem nawet 5dziennie, ale ostatnimi laty powoli zeszlam do 1dziennie, a teraz w domu to tylko tak weekendowo. Nie czuje potrzeby czesciej :)

Część Babulce.
Gratuluję pieknych widoków , bet i dzidzioków same słodkości do zacałowania. @dżoasia - " mówiłam" , że rok 2019 jest Twój - leż i pachnij do sierpnia. @annemarie , a Ty jak samopoczucie. @Kurcia Ty , już niedługo przelot do bazy ? @Agonia777 - Gosik jak tam u Ciebie ? @tina35 -Tinka piekny wynik ! Za wszystkie mego ✊całym serduchem.
U mie zawieszenie do konca kwietnia. Mieliśmy podchodzić do KD w Ciechocinku ale - dużo większe koszta:-( :( więc zdecydowaliśmy sie na Invimed. 15 marca wizyta u wujka Jarka i zalecenia co do kiepskich kirów. Pociesza mnie to , że Pani Doktor w Invimed - stosuję się do zaleceń wujka Jarka :tak: mówi , że ma pacjentki z jego kontrowersyjnym i dziwnym zleceniami - ale w 2 przypadkach , po paru nieudanych próbach zaszły w ciążę - wiec sie jej trzymam :biggrin2: .
Także ten - dziewczynki dla Wszystkich Nas za chwilkę lub parę chwilek zaświeci słoneczko.

Mądre głowy - podpowiedzieć proszę mnie , co na poprawę morfologii u m@łża mego?
Wyszła nam tylko 3% :-( :(. Fragmetacja DNA oki , ruchliwość w miarę , liczba żywych też - tylko to morfo :unsure:

reklama
Mądre głowy - podpowiedzieć proszę mnie , co na poprawę morfologii u m@łża mego?
Wyszła nam tylko 3% :-( :(. Fragmetacja DNA oki , ruchliwość w miarę , liczba żywych też - tylko to morfo :unsure:
Nam jedyne co polecali to duzo antyoksydantow witamina E, C. Fertilman Plus zazywal koniec koncow. Tylko u nas raczej z ruchliwościa problemy byly.

Do góry