reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wysokie dziewczyny z endometriozą-pytanie glownie do Was:
Czy bolał Was krzyż niedlugo po trasferze?
Ja mam dzis 2dpt i juz od popołudnia jestem obolała. Poprzednio mialam tak samo i lekarz prowadzący twierdzil ze to przez to ze jestem wysoka i mam endo a plod 5kg dociąża więzadła i to boli,no ale moj bejbik jakby nie patrzyc ma raptem 7dni od dnia punkcji,wiec nie wiem skąd wytrzasnął takie uzasadnienie
Mam endo i jestem wysoka i nie bolaly mnie plecy nigdy... ale @dżoasia napierdzielaly. Nie ma endomendy ale bol plecow byl u niej oznaka implantacji.
Z tymi 5kg to chlop rzeczywiscie poplynal.

reklama
Dziewczyny byłam na stymulacji ale została przerwana bo pęcherzyk tylko jeden się ogarnął
Badałam progesteron ale niski 0,10 czyli jakby nie było owulki a mimo to brzuch mam olbrzymi i taki napięty, twardy
Czy to normalne ?

Mam endo i jestem wysoka i nie bolaly mnie plecy nigdy... ale @dżoasia napierdzielaly. Nie ma endomendy ale bol plecow byl u niej oznaka implantacji.
Z tymi 5kg to chlop rzeczywiscie poplynal.
Dzięki Kurciu.
Ile ja bym dała żeby mi ktoś powiedział tak to jest implantacja poboli pare dni i przestanie. Przy poprzednim nieudanym transferze też miałam takie bóle i niestety nie da się uciec od porównania,a plecy dalej nawalają...

Hue hue
Niezle agentki z Was
A spasmoline mozna laczyc z relanium??
Ciekawe co z tego wyjdzie[emoji23]
Mozna, tzn najlepiej nie lykac tego naraz, tylko z np polgodzinna przerwa.
Co do kawy ja strasznie lubie i pilam czasem nawet 5dziennie, ale ostatnimi laty powoli zeszlam do 1dziennie, a teraz w domu to tylko tak weekendowo. Nie czuje potrzeby czesciej :)

Część Babulce.
Gratuluję pieknych widoków , bet i dzidzioków same słodkości do zacałowania. @dżoasia - " mówiłam" , że rok 2019 jest Twój - leż i pachnij do sierpnia. @annemarie , a Ty jak samopoczucie. @Kurcia Ty , już niedługo przelot do bazy ? @Agonia777 - Gosik jak tam u Ciebie ? @tina35 -Tinka piekny wynik ! Za wszystkie mego ✊całym serduchem.
U mie zawieszenie do konca kwietnia. Mieliśmy podchodzić do KD w Ciechocinku ale - dużo większe koszta:-( :( więc zdecydowaliśmy sie na Invimed. 15 marca wizyta u wujka Jarka i zalecenia co do kiepskich kirów. Pociesza mnie to , że Pani Doktor w Invimed - stosuję się do zaleceń wujka Jarka :tak: mówi , że ma pacjentki z jego kontrowersyjnym i dziwnym zleceniami - ale w 2 przypadkach , po paru nieudanych próbach zaszły w ciążę - wiec sie jej trzymam :biggrin2: .
Także ten - dziewczynki dla Wszystkich Nas za chwilkę lub parę chwilek zaświeci słoneczko.

Mądre głowy - podpowiedzieć proszę mnie , co na poprawę morfologii u m@łża mego?
Wyszła nam tylko 3% :-( :(. Fragmetacja DNA oki , ruchliwość w miarę , liczba żywych też - tylko to morfo :unsure:

reklama
Mądre głowy - podpowiedzieć proszę mnie , co na poprawę morfologii u m@łża mego?
Wyszła nam tylko 3% :-( :(. Fragmetacja DNA oki , ruchliwość w miarę , liczba żywych też - tylko to morfo :unsure:
Nam jedyne co polecali to duzo antyoksydantow witamina E, C. Fertilman Plus zazywal koniec koncow. Tylko u nas raczej z ruchliwościa problemy byly.

Do góry