trzeba sobie zrobić pina colade - ananasa zalać intralipidem
Hue hue
Niezle agentki z Was
A spasmoline mozna laczyc z relanium??
Ciekawe co z tego wyjdzie[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba sobie zrobić pina colade - ananasa zalać intralipidem
No ja mam brac raz dziennie wiec moze faktycznie przeżyjemi te bolące guzki schodziły zanim robiłam następny zastrzyk. Jak masz 1x dziennie to rób naprzemiennie ja przez jakies 3 tygodnie brałam go 2x dziennie
Beta śliczna. Taki czas teraz, że nic nie robisz, odpoczywasz i czekasz na wizytę i serduszkoHej dziewczynki
Bylam zrobić betę i wynik 620,40 mlU/ml jest to 16 doba po transferze z zarodkami 3 dniowymi, w 10 dobie beta wynosiła 77,72 czy to jest odpowiedni wzrost ? Kiedy byście jeszcze powtórzyły betę czy już poczekać do 8 marca do wizyty u lekarza ? Zadaję pytania jeszcze raz gdyż nie uzyskałam odpowiedzi
Ja akurat z tych niedowiarkow, co nie bardzo wierza, ze jakakolwiek dieta kilka dni przed i po cos da . A leki to standard, wit d, magnez, kwas foliowy... ale to tez trzeba przyjmowac kilka dobrych tygodni przed, ale akurat w przypadku lekow to lepiej pozno niz wcale, jesli jeszcze nie zaczelas, choc pewnie i tak juz bierzeszPytanie mam o transfer, jako ze powolutku zbliza sie kontrola usg...[emoji15]
Czy macie jakies zalecenia dietetyczne, co robic a czego unikac przed transferem i po??
Czy np moze suplementowac magnez??
Cos polecacie moje specjalistki kochane? [emoji847]
Powaga? Ja sie klulam 2 tygodnie progiem i caly czas masakra byla... ale.ktos tu pisal ze w ogole nie bolalo wiec moze to kwestia indywidualna...za kilka dni się przyzwyczaisz i nie będzie już bolało i guzki te się nie będą robiły
Kochana proszę o małą zmiane, moje podglądanie maluszka 11.03. Jeszcze w sumie termin porodu, bo jeszcze nie jest wpisany 29.08
Beta śliczna. Taki czas teraz, że nic nie robisz, odpoczywasz i czekasz na wizytę i serduszko
Badań robić nie trzeba, jeśli wytrzymasz to nie musisz robić bety, ale ja musiałam co parę dni sprawdzić jak rośnie
Ja akurat z tych niedowiarkow, co nie bardzo wierza, ze jakakolwiek dieta kilka dni przed i po cos da . A leki to standard, wit d, magnez, kwas foliowy... ale to tez trzeba przyjmowac kilka dobrych tygodni przed, ale akurat w przypadku lekow to lepiej pozno niz wcale, jesli jeszcze nie zaczelas, choc pewnie i tak juz bierzesz
Powaga? Ja sie klulam 2 tygodnie progiem i caly czas masakra byla... ale.ktos tu pisal ze w ogole nie bolalo wiec moze to kwestia indywidualna...
Dziewczyny u mnie beta 13,3 - 10 dpt blastki. Mam jeszcze powtórzyć badanie w piątek, ale to już raczej formalność
Beta śliczna. Taki czas teraz, że nic nie robisz, odpoczywasz i czekasz na wizytę i serduszko
Badań robić nie trzeba, jeśli wytrzymasz to nie musisz robić bety, ale ja musiałam co parę dni sprawdzić jak rośnie
Ja akurat z tych niedowiarkow, co nie bardzo wierza, ze jakakolwiek dieta kilka dni przed i po cos da . A leki to standard, wit d, magnez, kwas foliowy... ale to tez trzeba przyjmowac kilka dobrych tygodni przed, ale akurat w przypadku lekow to lepiej pozno niz wcale, jesli jeszcze nie zaczelas, choc pewnie i tak juz bierzesz
Powaga? Ja sie klulam 2 tygodnie progiem i caly czas masakra byla... ale.ktos tu pisal ze w ogole nie bolalo wiec moze to kwestia indywidualna...
UhuuUhuuu dziewczyno, to Ty obstawiona jesteśTaki zestaw w ovarinie bralam pare lat (ok 3) pol roku wstecz fertilovi.t endo f
Od jakichs 2 mies prenata.l uno plus tran plus wit d2000 - to juz stricte przed ivf zalecenia.
Nie suplementuje regularnie tylko magnezu i tak o tych skurczach mysle. Ale ciagle jem pestki dyni czy slonecznika, duzo wody pije, ogolnie dosc zdrowo jem od dawna.
Bardziej musze sie z zestawem relanium i spasmolina przygotowac zeby miec w razie czego w domu..
Po transferze ograniczylam do 1 dziennie, a jak zaszłam to tak mnie odrzuciło, że w ogóle nie piję, po prostu nie mam.ochotyA kawe odstawialyscie??
Ja pije tak 3 male rozpuszczalne (niestety) dziennie