Agniecha1508
Fanka BB :)
@jagodaaga - będziesz żyła dużo soku z buraczków do picia sobie zrób.Super wiadomość! Dzięki kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@jagodaaga - będziesz żyła dużo soku z buraczków do picia sobie zrób.Super wiadomość! Dzięki kochana
Gratulacje Paulinka. Dawno nie było Cię słychać.Dzień dobry dziewczyny u nas aktualnie 34+2 tc coraz bliżej końca mała ostatnio ważyła 2700 kg ładnie się rusza wszystko dobrze ,czy któraś z was wie co tam słychać u Motylka ???
Heh nie cierpie go, ale się zmuszę@jagodaaga - będziesz żyła dużo soku z buraczków do picia sobie zrób.
Mój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
To był już mój 5 transfer , 2 z paśnikiem... I beta nawet nie drgnela... I co z tego ze mam " piękne " blastki , co z tego ze mam ich jeszcze 3 jak żadna z nich do tej pory nie chciała ze mną zostać... mam już tak niewyobrażalnie dość , chyba najwyższy czas pogodzić się z tym ze ja po prostu nigdy nie bede mama...
Też kiedyś brałam, ale samą....nic nie urosło wtedy, ale teraz w połączeniu ze 150 gonal i 150 menopur na raz, może co wreszcie urośnie obyyyyJa bralam lamette do IUI
Raz od samej lametty mialam 3 jajeczka
A raz poprostu szybciej rosly...
Wszystko bylo w porzadku.
A pamiętasz ile brałaś tej lametta?Ja bralam lamette do IUI
Raz od samej lametty mialam 3 jajeczka
A raz poprostu szybciej rosly...
Wszystko bylo w porzadku.
Mój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
To był już mój 5 transfer , 2 z paśnikiem... I beta nawet nie drgnela... I co z tego ze mam " piękne " blastki , co z tego ze mam ich jeszcze 3 jak żadna z nich do tej pory nie chciała ze mną zostać... mam już tak niewyobrażalnie dość , chyba najwyższy czas pogodzić się z tym ze ja po prostu nigdy nie bede mama...
Niczym się nie martwic , piękna betka ładnie rośnieDziewczyny ja zrobiłam dziś bete bo lekarz z Invicty mówił ze mogę sobie zrobić tak dla świętego spokoju no i zrobiłam dziś a wiec:
W czwartek 10 dpt blastki - beta 199
Dziś 12 dpt blastki - beta 418.90 przyrost 96% jakoś tak no i zmartwilam się bo przyrost z 5 do 10 dnia był kolo 150 % czy to różnie przerasta ? Jak to jest ? Martwić się? ? Miałam nie powtarzac no a zrobiłam no i sobie narobiłam sobie zmartwienia
Dziewczyny ja zrobiłam dziś bete bo lekarz z Invicty mówił ze mogę sobie zrobić tak dla świętego spokoju no i zrobiłam dziś a wiec:
W czwartek 10 dpt blastki - beta 199
Dziś 12 dpt blastki - beta 418.90 przyrost 96% jakoś tak no i zmartwilam się bo przyrost z 5 do 10 dnia był kolo 150 % czy to różnie przerasta ? Jak to jest ? Martwić się? ? Miałam nie powtarzac no a zrobiłam no i sobie narobiłam sobie zmartwienia