reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki dzis świętuje od rana swoje urodziny :) a ze Wy jestescie dla mnie jak rodzina na tym forum a nawet bardziej niż rodzina, bo oni o problmie nie wiedza to swietuhe z Wami i wznosze toast za Was wszystkie, by tym co si udalo wychowywały slicznosci a tym ktore czekają by sie wkoncu udalo

Super dzięki

Spełnienia Wszystkich marzeń[emoji1307][emoji182][emoji146][emoji253][emoji254][emoji257][emoji255][emoji258][emoji512][emoji516][emoji483][emoji898]

reklama
Dżoasiu ostatnia prosta u mnie to na kolanach, spuchłam aż Inga nie wiedziała czy nie przyspieszyć cc. Póki co idę do niej w pon a na 26 lutego mam zabieg. Leżę sapię i odliczam godziny i modlę się żeby po cc zgaga ustàpiła bo to naprawdę cholerstwo nie do opisania. Buziaki i dziękuje że pytasz. Kiedy wybierasz się do Ingi?
Oj to jeszcze tydzien dluzej, wydawalo mi sie ze to juz w tyn nastepnym tygodniu bedziecie sie tulic. A cc bedzie ci robila Inga czy nie wiesz na kogo trafisz?
Wszystko ustapi, cierpliwosci :* jeszcze chwilke!
Ja do niej ide w srode 20go - w koncu!
Dziewczynki dzis świętuje od rana swoje urodziny :) a ze Wy jestescie dla mnie jak rodzina na tym forum a nawet bardziej niż rodzina, bo oni o problmie nie wiedza to swietuhe z Wami i wznosze toast za Was wszystkie, by tym co si udalo wychowywały slicznosci a tym ktore czekają by sie wkoncu udalo

Super dzięki
Wszystkiego naj! Niech sie spelniaja marzenia :)

@Olk@24 bierzesz 2? Bezpiecznego ladowania i niech sie to skonczy wielkim brzuchem za kilka miesiecy!

@Marzycielka7 dorodnych jajec

@Beata 4 czekamy na fotki tulisiowe :)

Oj to jeszcze tydzien dluzej, wydawalo mi sie ze to juz w tyn nastepnym tygodniu bedziecie sie tulic. A cc bedzie ci robila Inga czy nie wiesz na kogo trafisz?
Wszystko ustapi, cierpliwosci :* jeszcze chwilke!
Ja do niej ide w srode 20go - w koncu!

Wszystkiego naj! Niech sie spelniaja marzenia :)

@Olk@24 bierzesz 2? Bezpiecznego ladowania i niech sie to skonczy wielkim brzuchem za kilka miesiecy!

@Marzycielka7 dorodnych jajec

@Beata 4 czekamy na fotki tulisiowe :)
Dziękuję Asiu :) biorę 1 , tak bardziej z rozsądku męża ;)

@tina35 nie pomogę niestety, pierwszy raz o tym słyszę, ale ja się nie znam na długich protokołach, szłam 2 razy krótkim i z jajami nie miałam problemu, u nas męski czynnik.
@Mieciu85, teraz to już będzie tylko lepiej :)

A jak u Ciebie Surykaciu? Bo juz pewnie nie doczytam wsyztskiego po zaleglosciach. ktory juz tydzien leci? Znasz juz plec maluszka?

reklama
Do góry