jolancik
Fanka BB :)
zaciśnięteDziękujemy wszystkim ciociom za kciuki i fluidy transfer o 11:30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaciśnięteDziękujemy wszystkim ciociom za kciuki i fluidy transfer o 11:30
Właśnie niedawno myślałam co u was słychać? Płeć dalej nie wiadoma?
Hej, fajnie, ze wróciłaś do nas Już mieszkacie w nowym miejscu?
A wiesz czy imię masz szukać dla dziewczynki czy chłopca? ;-)
U nas tez jeszcze nie mamy imienia, a w weekend przyjeżdżają teściowie i się zacznie festiwal pomysłów... Chyba wymyślimy jakieś, żeby mieć święty spokój a potem powiemy, że zmieniliśmy zdanie ;-)
Jeśli chodzi o GBS to u mnie na rozpisce ze szpitala jest, że najlepiej zrobić po 34/35 tygodniu, jak ktoś nie będzie mieć ze sobą wyników to będzie traktowany jako GBS+ i tak dostanie antybiotyk.
Olcia kciuki z całych sił. Niech już wreszcie będzie twoja kolejNie ma innego wyjścia musi zarówno 5 jak i 13
Najlepszego! [emoji8] Spełnienia marzeńDziekuje oby sie spełniło kiedys to najważniejsze
Super [emoji106] zabieraj kropusia na 8,5 miesiąca [emoji7][emoji7]Dziękujemy wszystkim ciociom za kciuki i fluidy transfer o 11:30 [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Oj to jeszcze tydzien dluzej, wydawalo mi sie ze to juz w tyn nastepnym tygodniu bedziecie sie tulic. A cc bedzie ci robila Inga czy nie wiesz na kogo trafisz?
Wszystko ustapi, cierpliwosci :* jeszcze chwilke!
Ja do niej ide w srode 20go - w koncu!
Wszystkiego naj! Niech sie spelniaja marzenia
@Olk@24 bierzesz 2? Bezpiecznego ladowania i niech sie to skonczy wielkim brzuchem za kilka miesiecy!
@Marzycielka7 dorodnych jajec
@Beata 4 czekamy na fotki tulisiowe
Wierzę , że właśnie ta kolej nadeszłaOlcia kciuki z całych sił. Niech już wreszcie będzie twoja kolej