reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny,
Mam zaslabniecia przy kazdym wstaniu i np pojsciu do toalety nie widze najpierw i slabne .. generalnie slaba jestem

Czy to mozliwe ze to po Dostinex? Dawka 0,5 mg
Mam 8 tabletek, 1 x dziennie po 1 tabletce
Do tego ten estrofem mite 2 x 1

Mdlosci to wiadomo ale te zaslabniecia martwia mnie. Lekarz mowi ze trzeba przetrwac...

Mialyscie jakies sensacje?

reklama
@dżoasia a powiedz mi moja droga czy leki do transferu też warto kupować w tej aptece w Krakowie czy mogę kupić w aptece na dole kliniki i nie stracę dużo więcej?
Wiem, że zależy co mi da, ale pytam tak na wszelki wypadek

Dziewczyny,
Mam zaslabniecia przy kazdym wstaniu i np pojsciu do toalety nie widze najpierw i slabne .. generalnie slaba jestem

Czy to mozliwe ze to po Dostinex? Dawka 0,5 mg
Mam 8 tabletek, 1 x dziennie po 1 tabletce
Do tego ten estrofem mite 2 x 1

Mdlosci to wiadomo ale te zaslabniecia martwia mnie. Lekarz mowi ze trzeba przetrwac...

Mialyscie jakies sensacje?

Ja brałam dostinex przed iui i nigdy nie czułam się po nim słabo.

Hej dziewczyna czy ktoras miala crio na sztucznym cyklu? Bo ja bede miala zebym nie musiala dojezdzac na kontrole. Wiem ze do transferu bede musiala brac leki ale jak dlugo trzeba bedzie je brac po transferze? Czy to dobre dla dziecka? Czy lepiej na naturalnym?

Kurde mam traumę. Moja ulubiona pozycja do panią to brzuch oczywiście starań się nie kłaść na brzuchu teraz ale jak się budzę to oczywiście kaldun podemna. ;(((( nie uduszę dzieciaka?

reklama
Hej dziewczyna czy ktoras miala crio na sztucznym cyklu? Bo ja bede miala zebym nie musiala dojezdzac na kontrole. Wiem ze do transferu bede musiala brac leki ale jak dlugo trzeba bedzie je brac po transferze? Czy to dobre dla dziecka? Czy lepiej na naturalnym?
Ja miałam sztuczny i udało się za pierwszym razem. Uważam, że sztucznyjest pewniejszy bo tylko ważne jest by endo było dobrych rozmiarów, nie czekasz na owulke, która może być, albo nie, albo będzie pôźniej niż zwykle itd. Brałam tylko estrofem od początku cyklu potem luteina.

Do góry