reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny pojawilo sie krwawienie:( tak strasznie sie boje
nie jest tego duzo bardzo , dopoerp na papierze zobaczylam po wizycie w toalecie , co ja mam zrobic/? biore progesteron dopochw, wczoraj bylam na wizycie oi bylo w porzadku wszystko

reklama
Dziewczyny w którym tyg ciąży poszlyscie na zwolnienie lekarskie tak już do konca aż do porodu? Planuję od 13 tyg. Cxy to nie za wcześnie?

Ja pracowałam do 29 tyg ale głównie dlatego że mam pracę biurowa, w korpo więc łatwo o zastępstwo przy bardziej stresujacych zadaniach. Poza tym nie musiałam być codziennie po 8 godz, więc to też dużo ulatwialo.

@Dzoannna @Małgoś86 dalyscie czadu dziewczyny z tymi jajkami :)

nie jest tego duzo bardzo , dopoerp na papierze zobaczylam po wizycie w toalecie , co ja mam zrobic/? biore progesteron dopochw, wczoraj bylam na wizycie oi bylo w porzadku wszystko

Jak nie ma tego dużo to bierz magnez, doloz progesteron i leż. Jak nie jest tego dużo to mogło ci jakieś naczynko pójść.

Małgoś, kochana co za wynik! Dzwoń i blokuj, ja też do nich dzwoniłam jak opętana siedząc na szpilkach.
A transfer będzie w tym cyklu? Jak się czujesz? Który lekarz dziś był?

Dziękuję Kochana ze pytasz, transfer teoretycznie ma być w poniedziałek ale prędzej jeszcze badanie także od tego będzie zależało czy transfer się odbędzie.Ogólnie jestem obolała, brzuch ciągnie nie jest super- a dziś jeszcze z Małym na zabawę karnawałowa :) punkcje robił mi dr Głodek - poprzednio również - masz jakieś doświadczenia z tym lekarzem? ?

Dziękuję Kochana ze pytasz, transfer teoretycznie ma być w poniedziałek ale prędzej jeszcze badanie także od tego będzie zależało czy transfer się odbędzie.Ogólnie jestem obolała, brzuch ciągnie nie jest super- a dziś jeszcze z Małym na zabawę karnawałowa :) punkcje robił mi dr Głodek - poprzednio również - masz jakieś doświadczenia z tym lekarzem? ?

Jeśli dobrze pamiętam to chyba on też robił mi punkcję, ale się tylko przywitał. Wtedy byłam tak roztrzęsiona, że zapamiętałam tylko jak mówiłam do anestezjologa, że nie śpię jeszcze haha a on do mnie "wiem, wiem, widzimy" :)

Jeśli dobrze pamiętam to chyba on też robił mi punkcję, ale się tylko przywitał. Wtedy byłam tak roztrzęsiona, że zapamiętałam tylko jak mówiłam do anestezjologa, że nie śpię jeszcze haha a on do mnie "wiem, wiem, widzimy" :)

Buahahahha :) ale się uśmiałam - ja też byłam zdenerwowana - za każdym razem :) a Pan anestezjolog dziś tylko ze zaraz mnie uspokoi:)

Buahahahha :) ale się uśmiałam - ja też byłam zdenerwowana - za każdym razem :) a Pan anestezjolog dziś tylko ze zaraz mnie uspokoi:)
Anestezjolog ogólnie był sympatyczny, niestety nazwiska nie pamiętam, ale taki starszy wiekiem, młody duchem. Mnie zestresowała bardzo pielęgniarka, bo nie mogła się wbić w żyłę próbowała na 3 razy [emoji24] miałam po tym siniaka na jednej i drugiej ręce.

Dziewczyny w którym tyg ciąży poszlyscie na zwolnienie lekarskie tak już do konca aż do porodu? Planuję od 13 tyg. Cxy to nie za wcześnie?

Ja planuje pracować tyle ile będę miała sile do 6-7 miesiąca ale ja biurwa latająca [emoji6] tylko ze ja powiedziałam ze nie mogę latać i są z tym ok

reklama
Nie stresuj sie!!! To napewno nic takiego zadzwon do dr to cie poinformuje co dalej ale napewno to nic takiego moze ci progesteron troche zwiekszy i tyle

Do góry