reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jest tak wczesnie ze zarodka nie musi jeszcze byc( bez dorabiania teorii spisokowych)Nast usg masz pewno za pare dni, i zobaczysz fasoleczke.Mi by tutaj zaden lekarz usg nie zrobil tak wczesnie.Staraj sie spokojnie te pare dni przeczekac. Daj fasolce troche czasu. Oprocz tego jesli beta przyrastala ok i dalej przyrasta to tym bardziej luzuj pory[emoji4][emoji4][emoji4]
Dzięki, postaram się. Myślałam że przy takiej dużej becie zarodek będzie widać. Lekarz powiedziała ze nie musi. Pociesza mnie ze jest ten pecherzyk żółtkowy chociaż bo słyszałam ze jego też może nie być

reklama
Komorki nk wyszly mi 10%. Jesli chodzi o leczenie czekamy jezzcze na wyniki trombofilii. Wtedy dr powiedzial spotkamy sie jeszcze raz i porozmawiamy o metodach leczenia dla mnie.
Możesz go zapytać o to colostrum, ciekawe co Tobie powie. Ale myślę, że skoro określił Twój układ immuno jako agresywny to Ci odradzi. Kiedy masz mieć kolejną wizytę?
Dziewczyny ja po i jestem strasznie zestresowana. Pecherzyk jest z ciałkiem żółtym i zarodka nie ma. Lekarz mówiła ze mam się nie martwić bo może na tym etapie nie widać a wszystko inne uznala ze super, macica i szyjka macicy itd. A ja byłam pewna ze juz powinien być zarodek :(
Póki co jest git :) Kiedy następna wizyta? U mnie serduszka były w 5+4, ale jedno ładnie biło, a drugie się dopiero rozkręcało, było widać tylko pulsujące tętniczki, więc widzisz, że każda ciąża inna ;)

@Marghi88 wywołuję Cię do odpowiedzi! Jak Twoja beta wczorajsza???!!!

Hej dziewczyny,
Dzwonili z kliniki że moja beta spadła i wynosi 0.700 na 6dpt.

Uwierzcie mi jak usłyszałam słowo spadła od razu się poryczalam.
Powiedziała żeby leki brać i piątek przyjechać tylko na betę...
Nie byłam w stanie, nawet powiedzieć do widzenia...
Muszę się wyryczeć...
Przepraszam Was za moje spazmowanie...nie chce nikomu psuć nastroju swoim niepowodzeniem.
Dziękuję za przyjęcie mnie i ogromne wsparcie ❤
Mam nadzieję, że też się na coś przydam tutaj...
Trzymam kciuki za Was. Za Nas.

Hej dziewczyny,

Muszę się wyryczeć...
Przepraszam Was za moje spazmowanie...nie chce nikomu psuć nastroju swoim niepowodzeniem.
Płacz kochana ile trzeba. Użyczam rękawa na smarki. Dziś jest ciulowo, ale jutro wyjdzie słoneczko :*

Hej dziewczyny,

Muszę się wyryczeć...
Kochana wiem ze serve ci peka ale podejdz do tego pozytywnie moze z zarodkiem bylo cos nie tak i organizm odrzucil lepiej teraz niz pozniej albo zeby urodzilo sie chore... moja Kolezanka urodzila chore dziecko :-( kilka miesiecy brala leki na podtrzymanie bo pierwsza ciaze poronila wiec na sile o druga walczyla a tu taka tragedia :-( czasu juz nie Cofnie i kocha swoje dziecko najbardziej na swiecie ale wolalaby poronic znowu i zajsc w ciaze jeszcze z 10 razy ale zeby dziecko urodzilo sie zdrowe! Organizm to najmadrzejsza maszyna czasem lepiej jej zaufac...

reklama
Hej dziewczyny,

Muszę się wyryczeć...
Dziękuję za przyjęcie mnie i ogromne wsparcie [emoji173]

Buuuuuuuuu [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30] a spazmuj ile chcesz!!!!!
Ale pamiętaj ze to tylko jedna przegrana bitwa a wojnę wygrasz jak wszystkie pokolei!!!’
Musisz się wypłakać a potem hop i następny transfer!!!
Ściskam!!!!

Do góry