reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
A oto moja kruszynka
Macie jakieś fajniejsze kolorowe te fotki
Pięknie Maju!!!!
Mnie tez pewnie czeka cukrzyca bo wlansie odstawiam metmorfineZ
annemarie
Ja musze te sikance w koncu zaczac bronic[emoji23][emoji23][emoji23]dlaczego oszukance? Na kazdym tescie jest napisane kiedy go najwczesniej robic, kazdy test reaguje na inny poziom HCG, przewaznie jest tak ze we krwi jest juz wykrywalne na tescie nie. Zrobilam ich dzisiatki i mnie nigdy nie oszukaly. Serio, nie oczekujcie cudow jesli je za wczesnie robicie[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja odstawiłam glucophage wcześniej niż planowano ze względu na wysoki cukier itd. Teraz mam insulinę na noc i cukry są w normie.Macie jakieś fajniejsze kolorowe te fotki
Pięknie Maju!!!!
Mnie tez pewnie czeka cukrzyca bo wlansie odstawiam metmorfineZ
annemarie
Ja odstawiłam glucophage wcześniej niż planowano ze względu na wysoki cukier itd. Teraz mam insulinę na noc i cukry są w normie.
Dobrze ze masz jedno dziecko w brzuchu , przynajmniej nie beda sobie jedzonka podkradac[emoji106]
annemarie
Pomimo moich obaw w 9 dpt beta 94,67 i test sikany z dwiema kreskami. Tak tylko chcialam sie pochwalic.
Piekny poniedzialek[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Gratuluje[emoji106]
ilmenau
Pomimo moich obaw w 9 dpt beta 94,67 i test sikany z dwiema kreskami. Tak tylko chcialam sie pochwalic.
Dobrze nam się ten luty zapowiada
Gratulacje!
reklama
Cześć dziewczyny. Prenatalne dobrze. Dzidzia trochę za duża(7cm) ale przy podobno cukrzycy może tak być. Tyle miała energii jak wracałam po badaniu do domu, a w domu.... Idę na drzemkę
No to bardzo dobre wiadomosci[emoji3]
Smacznej drzemki[emoji3]
Podziel się: