reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny gdzie zrobię wlew domaciczny eccofilu ? Dodam,ze w invicta w wawie nie robi tego
Która robiła to w nie swojej klinice i która klinika to akceptuje? Pomocy
Kurczę, szkoda, że nie robią. Ja kupiłam Accofil i lekarz po punkcji mi podał. W sumie, to byłam dogadana z lekarzem i nie miał z tym problemu. Ale nie była to invicta i nie W-wa. Później były już tylko zastrzyki.
Cześć dziewczyny. Prenatalne dobrze. Dzidzia trochę za duża(7cm) ale przy podobno cukrzycy może tak być. Tyle miała energii jak wracałam po badaniu do domu, a w domu.... Idę na drzemkę
Gratuluję kochana ☺ A który Ty masz tydzień ciąży? Ja na prenatalnych miałam 12t+1d i dzidzia miała 5,5 cm. Wydawało mi się, że u Ciebie ciąża późniejsza.

Ja musze te sikance w koncu zaczac bronic[emoji23][emoji23][emoji23]dlaczego oszukance? Na kazdym tescie jest napisane kiedy go najwczesniej robic, kazdy test reaguje na inny poziom HCG, przewaznie jest tak ze we krwi jest juz wykrywalne na tescie nie. Zrobilam ich dzisiatki i mnie nigdy nie oszukaly. Serio, nie oczekujcie cudow jesli je za wczesnie robicie[emoji23][emoji23][emoji23]

O Ty zdrajciuchu okropny!! [emoji4]

Dziewczyny ratujcie, wyszły mi w posiewie moczu Escherichia coli i proteus mirabillis, mialyscie kiedyś te diabelstwo? Boję się że te bakterie i zapalenie układu moczowego zaszkodza zarodkowi :(

reklama
Dziewczyny ratujcie, wyszły mi w posiewie moczu Escherichia coli i proteus mirabillis, mialyscie kiedyś te diabelstwo? Boję się że te bakterie i zapalenie układu moczowego zaszkodza zarodkowi :(
Ja miałam w ciąży jakieś bakterie i brałam antybiotyk.
Kochana, kupiłaś żurawit tak jak wcześniej mówiłam?

Do góry