Gratulacje podwójneDzień dobry wszystkim wracam właśnie z usg . Dziś jest 20 dpt i.... są dwa pęcherzyki . Wizyta serduszkowa w przyszłym tygodniu
reklama
Wiem, że w Novum robią, ale nie wiem, czy zgodziliby się na to, że nie jesteś ich pacjentka. Zadzwoń i się zapytajDziewczyny gdzie zrobię wlew domaciczny eccofilu ? Dodam,ze w invicta w wawie nie robi tego
Która robiła to w nie swojej klinice i która klinika to akceptuje? Pomocy
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Ok. Dzięki, to odczekam lepiej do wszystkiego jeszcze tydzień.Może, mi przy ANA Pasnik powiedział, że minimum dwa tygodnie od ostatniej tabletki encortonu, co do krzywej to nie wiem.
Rewelacja ależ dziś wysyp pozytywnych wieści!Pomimo moich obaw w 9 dpt beta 94,67 i test sikany z dwiema kreskami. Tak tylko chcialam sie pochwalic.
Dziękuję dokładnie trzeba walczyć i się nie poddawaćHistoria z pięknym happy and’em
[emoji173]️ Walka oplaca sie! [emoji173]️
nadzieja xxx
gratulacje;-)Rewelacja ależ dziś wysyp pozytywnych wieści!
Kurczę, szkoda, że nie robią. Ja kupiłam Accofil i lekarz po punkcji mi podał. W sumie, to byłam dogadana z lekarzem i nie miał z tym problemu. Ale nie była to invicta i nie W-wa. Później były już tylko zastrzyki.Dziewczyny gdzie zrobię wlew domaciczny eccofilu ? Dodam,ze w invicta w wawie nie robi tego
Która robiła to w nie swojej klinice i która klinika to akceptuje? Pomocy
Gratuluję kochana ☺ A który Ty masz tydzień ciąży? Ja na prenatalnych miałam 12t+1d i dzidzia miała 5,5 cm. Wydawało mi się, że u Ciebie ciąża późniejsza.Cześć dziewczyny. Prenatalne dobrze. Dzidzia trochę za duża(7cm) ale przy podobno cukrzycy może tak być. Tyle miała energii jak wracałam po badaniu do domu, a w domu.... Idę na drzemkę
Biedroneczka83
Ja musze te sikance w koncu zaczac bronic[emoji23][emoji23][emoji23]dlaczego oszukance? Na kazdym tescie jest napisane kiedy go najwczesniej robic, kazdy test reaguje na inny poziom HCG, przewaznie jest tak ze we krwi jest juz wykrywalne na tescie nie. Zrobilam ich dzisiatki i mnie nigdy nie oszukaly. Serio, nie oczekujcie cudow jesli je za wczesnie robicie[emoji23][emoji23][emoji23]
O Ty zdrajciuchu okropny!! [emoji4]
NataliaNNN
Dziewczyny ratujcie, wyszły mi w posiewie moczu Escherichia coli i proteus mirabillis, mialyscie kiedyś te diabelstwo? Boję się że te bakterie i zapalenie układu moczowego zaszkodza zarodkowi
reklama
Vinszka
Ja miałam w ciąży jakieś bakterie i brałam antybiotyk.Dziewczyny ratujcie, wyszły mi w posiewie moczu Escherichia coli i proteus mirabillis, mialyscie kiedyś te diabelstwo? Boję się że te bakterie i zapalenie układu moczowego zaszkodza zarodkowi
Kochana, kupiłaś żurawit tak jak wcześniej mówiłam?
Podziel się: