reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a to chyba coś przeoczyłam?
nie mniej czekamy na pozytyw!! :)
Dzisiaj miałam transfer z mrożonego zarodka. Największy stres był przed wizytą u Pani embiolog.
Głaszcz brzuszek i mów do niego :)
Weryfikacja 31.01? A nie za szybko? Wydaje mi się, ze to będzie niepotrzebny stres
Brzuszek już głaskam :) klinika Invicta robi weryfikację w 3, 6 i 10 dniu po transferze tym razem mają być 4 weryfikację :)

reklama
Dzisiaj miałam transfer z mrożonego zarodka. Największy stres był przed wizytą u Pani embiolog.

Brzuszek już głaskam :) klinika Invicta robi weryfikację w 3, 6 i 10 dniu po transferze tym razem mają być 4 weryfikację :)
o to nie slyszalam żeby klinika weryfikowała, myślałam, że każdy we własnym zakresie. Pewnie każda ma swoje standardy :) najważniejsze oby był sukces

Hej, powiedzcie mi w ktorym dniu cyklu przewaznie pobiera sie material od kobiety? Chodzi mi o in vitro
To zależy w dużej mierze od stymulacji. Nie da się tak określić cyklu ale przy najbardziej standardowym to powiedzmy, że ok 12-14 dc może wypaść punkcja.

To nie stresuj się w czwartek, bo moze jeszcze nic nie wyjsc a kolejne weryfikacje mogą pokazać sukces. Mocne kciuki za was!

Cześć dziewczyny, jestem po 2 nieudanych in vitro.....i jestem zalamana. Mam 36 lat, za chwile 37.... Leczę się u Dr Horaka w Antrum Bytom od roku. Jakie macie doświadczenia? Czy warto tam tracić czas? czy polecacie kogoś innego....proszę pomóżcie.....
Tej Ptaszynka. Witamy na forum. Jesteś po 2 całych stymulacjach czy dwóch transferach? Powiedz co U was jest problem to postaramy się pomóc. Ja osobiście niestety nie znam kliniki ani lekarzy których wspomniałas.
Pozdrawiam. Mam nadzieję, że z pomocą naszej ekipy trafisz na dobry tor.

Nie ma czegoś takiego jak za szybki wzrost bety, zwłaszcza na początku :)
Natalia, ile miałaś zarodków, bo jak to nie będą bliźniaki to się mocno zdziwię, Twoja beta to chyba rekord :). Ja miałam w 11 dpt 789 z bliźniakami :)
2 zarodeczki 3dniowe :) nie mogę się doczekać usg, jestem taka ciekawa! Jej to faktycznie beta szaleje :) długo chodziłas do pracy będąc w ciąży?

o to nie slyszalam żeby klinika weryfikowała, myślałam, że każdy we własnym zakresie. Pewnie każda ma swoje standardy :) najważniejsze oby był sukces
Z jednej strony to dobrze, że jest ta weryfikacja, zawsze można zmienić dawkowanie leków :)
To nie stresuj się w czwartek, bo moze jeszcze nic nie wyjsc a kolejne weryfikacje mogą pokazać sukces. Mocne kciuki za was!
Oby tak było :)

reklama
Do góry