@NataliaNNN @Baylee @Mamma!Mia! @Liv26 gratuluje Wam z całego serca, takie wiadomości uskrzydlają
@Mamma!Mia! to fotki z usg 3D?
@Mamma!Mia! to fotki z usg 3D?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super teraz przyrosty i usg :*Kochana tylko embrioglue
Wow, ale wystrzeliła! Oby tak dalej, gratulujęDziewczęta, jestem po becie 7dpt 142,9 a w 5dpt było 1,22, tylko przy ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe i lyzeczkowanie w 9tyg ciąży wiec boję się
Ojjj oby bliźniaki hehe ale to byłoby zbyt piękne Dwupaki Kochane a jak to było z beta u Was? Bardzo duża była?Wow, ale wystrzeliła! Oby tak dalej, gratuluję
Ech... dobre wiadomości przeplatają się z tymi złymi... @Forget-me-not... ciągle myslę o twoim wyniku... boję się poniedziałkowej bety jak cholera
Dzisiaj 10 dpt beta hcg wynosi 412. To chyba ok ?
Dziewczęta, jestem po becie 7dpt 142,9 a w 5dpt było 1,22, tylko przy ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe i lyzeczkowanie w 9tyg ciąży wiec boję się
Hej! Właśnie wracam od lekarza. U mnie dziś 11 dc, cykl naturalny. Na razie ciężko powiedzieć kiedy transfer. Na dzień dzisiejszy pęcherzyk ma jakieś 10 mm a endometrium 8. Lekarz liczy że owulacja dopiero może być na początku lutego i wtedy transfer koło 6 czy 7go. W środę rano mam się pokazać w klinice na kolejną ocenę.
Polecasz kogoś?Dżoasia przemyśl żeby zachaczyć o lekarza np z kopernika z poradni bo badania i wizyty prywatne cholernie dużo wychodzą. Póki co to same badania tak pi razy drzwi około 3 tys. Np 3 razy toksoplazmoza Równolegle wyjdzie ci taniej jak zapłacisz za same wizyty.
Bety z bliźniętami z tego co pamiętam kształtowaly się wokół 200 w 9 dpt blastek. Ja miałam 197. Ale oczywiście to.nie jest regułaOjjj oby bliźniaki hehe ale to byłoby zbyt piękne Dwupaki Kochane a jak to było z beta u Was? Bardzo duża była?