reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Beatka jeżeli weźmiesz na palec tą wydzielinę i nie ma grudek tz takiego twarożku to jest to normalna wydzielina w tym okresie ciąży. Miałam podobnie i Inga mnie uspokoiła. Dobra jest taka gładka wydzielina jak krem. Sorry dziewczynki za opis.
Dziękuję właśnie taką mam jak budyń bez grudek uspokoiłaś mnie jeszcze raz dzięki ❤❤❤

reklama
Dziewczyny jak obliczyć wiek ciąży? Tylko proszę nie mówcie ze termin ostatniej miesiaczki bo ostatnia była 2 miesiące temu a transfer był 14.01 zarodek trzydniowy. Słyszałam że powinnam odjąć te 3 dni a potem 2tyg i to będzie początek ciąży. Cxy tak jest prawidłowo? Mam brać heparyne do 6 tyg więc muszę dokładnie wiedzieć czy jestem teraz w 4tyg. Wg bety o tych wyliczen wyszło mi że dziś biegnie 4 tydzień

Dziewczyny jak obliczyć wiek ciąży? Tylko proszę nie mówcie ze termin ostatniej miesiaczki bo ostatnia była 2 miesiące temu a transfer był 14.01 zarodek trzydniowy. Słyszałam że powinnam odjąć te 3 dni a potem 2tyg i to będzie początek ciąży. Cxy tak jest prawidłowo? Mam brać heparyne do 6 tyg więc muszę dokładnie wiedzieć czy jestem teraz w 4tyg. Wg bety o tych wyliczen wyszło mi że dziś biegnie 4 tydzień
dokładnie tak jak piszesz... odjąć wiek zarodka i 14 dni przy długim protokole

Hej! Właśnie wracam od lekarza. U mnie dziś 11 dc, cykl naturalny. Na razie ciężko powiedzieć kiedy transfer. Na dzień dzisiejszy pęcherzyk ma jakieś 10 mm a endometrium 8. Lekarz liczy że owulacja dopiero może być na początku lutego i wtedy transfer koło 6 czy 7go. W środę rano mam się pokazać w klinice na kolejną ocenę.

Dziewczynki melduje, ze Tomek ma się dobrze i wazy już 500 g :) na razie leży sobie w ułożeniu miednicowym i pieknie pokazuje co ma między nóżkami i to ma już aż 6 mm, normalnie gigant :) pokazalabym wam foto, ale jest bezwstydne ;)
@ilmenau poproszę o dopisanie do kalendarza, kolejne wizyta 22.02 :)

reklama
Do góry