Dziękuję właśnie taką mam jak budyń bez grudek uspokoiłaś mnie jeszcze raz dzięki ❤❤❤Beatka jeżeli weźmiesz na palec tą wydzielinę i nie ma grudek tz takiego twarożku to jest to normalna wydzielina w tym okresie ciąży. Miałam podobnie i Inga mnie uspokoiła. Dobra jest taka gładka wydzielina jak krem. Sorry dziewczynki za opis.
reklama
DziękujęBaylee kochana gratulacje
Dziewczyny jak obliczyć wiek ciąży? Tylko proszę nie mówcie ze termin ostatniej miesiaczki bo ostatnia była 2 miesiące temu a transfer był 14.01 zarodek trzydniowy. Słyszałam że powinnam odjąć te 3 dni a potem 2tyg i to będzie początek ciąży. Cxy tak jest prawidłowo? Mam brać heparyne do 6 tyg więc muszę dokładnie wiedzieć czy jestem teraz w 4tyg. Wg bety o tych wyliczen wyszło mi że dziś biegnie 4 tydzień
redferrari
Fanka BB :)
dokładnie tak jak piszesz... odjąć wiek zarodka i 14 dni przy długim protokoleDziewczyny jak obliczyć wiek ciąży? Tylko proszę nie mówcie ze termin ostatniej miesiaczki bo ostatnia była 2 miesiące temu a transfer był 14.01 zarodek trzydniowy. Słyszałam że powinnam odjąć te 3 dni a potem 2tyg i to będzie początek ciąży. Cxy tak jest prawidłowo? Mam brać heparyne do 6 tyg więc muszę dokładnie wiedzieć czy jestem teraz w 4tyg. Wg bety o tych wyliczen wyszło mi że dziś biegnie 4 tydzień
NataliaNNN
Dziewczęta, jestem po becie 7dpt 142,9 a w 5dpt było 1,22, tylko przy ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe i lyzeczkowanie w 9tyg ciąży wiec boję się
ilmenau
Dziewczęta, jestem po becie 7dpt 142,9 a w 5dpt było 1,22, tylko przy ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe i lyzeczkowanie w 9tyg ciąży wiec boję się
Super wynik!!!
Wydaje mi się, że to mało prawdopodobne żeby mieć puste jajo dwa razy pod rząd, więc po cichutku się ciesz
jolancik
Hej! Właśnie wracam od lekarza. U mnie dziś 11 dc, cykl naturalny. Na razie ciężko powiedzieć kiedy transfer. Na dzień dzisiejszy pęcherzyk ma jakieś 10 mm a endometrium 8. Lekarz liczy że owulacja dopiero może być na początku lutego i wtedy transfer koło 6 czy 7go. W środę rano mam się pokazać w klinice na kolejną ocenę.
Super wynik. Widzisz jednak nie bedzie trzeba szukac ratunku gdzies indziej ??? A mialas naciecie otoczki albo embrioglue???Dziewczęta, jestem po becie 7dpt 142,9 a w 5dpt było 1,22, tylko przy ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe i lyzeczkowanie w 9tyg ciąży wiec boję się
reklama
NataliaNNN
Super wynik. Widzisz jednak nie bedzie trzeba szukac ratunku gdzies indziej ??? A mialas naciecie otoczki albo embrioglue???
Kochana tylko embrioglueSuper wynik. Widzisz jednak nie bedzie trzeba szukac ratunku gdzies indziej ??? A mialas naciecie otoczki albo embrioglue???
Podziel się: