Sol
Fanka BB :)
Ahh ok, a już się podekscytowalam... Będę sprawdzać. X
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahh ok, a już się podekscytowalam... Będę sprawdzać. X
annemarie pamiętam Cię odkąd urzędowałam na BB, jak mają się sprawy u Ciebie?
No, dobrze macie na prawdę. Tutaj to średniowiecze jeśli chodzi o jakieś wsparcie dla kobiet w ciąży.Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z dolce sonno z kilkoma półpajacami i body kopertowym, wyglądają całkiem spoko jakościowo. Mam też dwa bodziaki z Lidla (niestety jak wracałam z pracy to już tylko duże rozmiary zostały), słyszałam też że ubranka z tesco są spoko, ale jeszcze nie miałam okazji tam podjechać. Muszę się lepiej zorganizować, ale od przyszłego tygodnia idę na zwolnienie, bo już nie daje rady wysiedziec 8h w pracy. Jednak jak kiedyś były 4h pracy z komputerem to było dużo lepiej, wtedy pewnie jeszcze bym została w pracy. Tym bardziej współczuję @Sol bo jednak mamy duży komfort z tymi zwolnieniami.
Pięknie! Cudownie annemarieCiocie kochane[emoji173]️[emoji173]️my po kolejnej wizycie u pani doktor prebatalnej. Znowu godzina maglowania[emoji23]Pozostala parka i tu sie nic nie zmienilo. Dzieci maja po 380 i 360 gr, 23 cm. Jedno lozysko z przodu drugie z tylu. Chlopiec pozowal , dziewczynka odwrocila sie dupka i ciezko bylo wszystko znalezc. Przeplywy, krew wszystko ok. Szyjka ma przwie 6 cm wiec nic nam na razie nie grozi .za 8 tyg kolejna wizyta. Pozdrawiamy i calujemy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tezymamy kciuki za cala reszte i niech sie dobrze dzieje!!!
O matkoooo jak się cieszę, raz a porządnie Super! Zazdroszczę Tak, wracam ... 11 lutego wizyta i wynikami badań i pewnie poznam plan działania.Aaa bardzo dobrze. Po transferach bez konca , zdecydowalismy sie ba kd w Pradze . Niestety najpierw bylo puste jajo, porem brak serduszka, teraz 21 tydz z blizniakami leci. Wlasnie mi robia party w brzuchu[emoji23]. Wracasz do gry?[emoji173]️
Olusja ja Cię pamiętam witamy ponownie oby teraz walka była sprawiedliwa i abyś szybciutko została mamusia [emoji8]Witam wszystkie dziewczyny! Po roku wracam, by zawalczyć o nowe życie. Jestem po poronieniu, które strasznie przeżyłam. Tym razem wybrałam klinikę w Szczecinie - Vitrolive, chciałam zapytać czy któraś z Was może jest u dr Kurzawy?
Wcześniej byłam w Invimedzie w Poznaniu, ale mam stamtąd złe doświadczenia.
W której klinice jesteś?Ja miałam tez opcje Poznań albo Szczecin ale polecono mi Szczecin i tak trafiłam do Vitro
Olusia, a jakie masz złe doświadczenia, podzielisz się coś? Bo też ją rozważałam... ciekawa jestemWcześniej byłam w Invimedzie w Poznaniu, ale mam stamtąd złe doświadczenia.
O rany to juz tuż tuż.Tak w poniedziałek