Olusja1987
Fanka BB :)
Embriologia nawaliła w czasie zamrażania/rozmrażania zarodków.Olusia, a jakie masz złe doświadczenia, podzielisz się coś? Bo też ją rozważałam... ciekawa jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Embriologia nawaliła w czasie zamrażania/rozmrażania zarodków.Olusia, a jakie masz złe doświadczenia, podzielisz się coś? Bo też ją rozważałam... ciekawa jestem
Ojej, przykro mi, nie dziwię się że straciłaś zaufanie :/ ja jestem w małej i stosunkowo młodej klinice w Poz też, na ten moment ok. ale dopiero zaczynam z IVF więc zobaczymy...Embriologia nawaliła w czasie zamrażania/rozmrażania zarodków.
To zaczynaj juz brac. U mnie z emocjami na razie ok. Odpuscilam, bo lekarz sam mnie zaczął stopowac wiec musialam odpuscuc i sie nie nakrecac. Nie wiem czy to leki na tarczyce tak dzialaja czy moj humor ale dzis to olewalam wszysyko, w pracy to smialam sie ze wszystkiego. Sadze ze czlowiek tak sie nakreca i emocje nami kieruja zawsze przed wizyta. Ja juz kontrolę mam za soba i może dlatego mi przeszło. A po drugie ciesze sie ze jeden problem z polipami mam juz z głowy. A dalej czas pokaże.Widzisz, a ja przestałam karmić i witaminy poszły w odstawkę. Nacieszyłam się 3 miesięczną przerwą od tabletek. Hihi
A Ty jak z emocjami? Ja zluzowałam jak na razie. Właściwie to mam dwa tygodnie do wizyty.
Ja jestem u BrelikaWitam wszystkie dziewczyny! Po roku wracam, by zawalczyć o nowe życie. Jestem po poronieniu, które strasznie przeżyłam. Tym razem wybrałam klinikę w Szczecinie - Vitrolive, chciałam zapytać czy któraś z Was może jest u dr Kurzawy?
Asiu jesteś weteranką tego forum...musi się w końcu udać :*Kobitki u mnie chyba dobrze. Strach jest jak nie wiem.
@ilmenau wizyta jutro...
Na jakim etapie teraz jesteś? Jesteś zadowolona z obsługi?Ja jestem u Brelika
W której klinice jesteś?
Z tego co słyszałam przy niskim amh powinno sie starać o mała ilość pęcherzy zeby było mało komórek ale zeby były dobrej jakości lepsze 2-3 komorki dobrej jakosci niz 10 kiepskiejDziękuję bardzo
Ja nieusaje w poSzukiwaniu przyczyn moich slabych zarodkow,czy moje niskie amh zostawiło same kiepskie komórki czy mam jakąś jeszcze nie wykrytą chorobę/mutacje czy poprostu tak mialo być...
Jakoś myślę że z każdym kolejnym transferem masz teraz większe szanse[emoji6]
A jakie leki będziesz brała do transferu?