reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na wynik czekaliśmy ponad 5 tygodni ... czas się dłużył okropnie
Czekamy jeszcze na wynik FMR1 czyli zespół łamliwego chromosomu X
Poczytaj niżej -:))) -*

Link do: Ten zagadkowy gen ujawnia się tylko w niektórych pokoleniach. Powoduje niepłodność i naraża dziecko na poważne schorzenie

Dziękuję bardzo
Ja nieusaje w poSzukiwaniu przyczyn moich slabych zarodkow,czy moje niskie amh zostawiło same kiepskie komórki czy mam jakąś jeszcze nie wykrytą chorobę/mutacje czy poprostu tak mialo być...

reklama
Dziękuję bardzo
Ja nieusaje w poSzukiwaniu przyczyn moich slabych zarodkow,czy moje niskie amh zostawiło same kiepskie komórki czy mam jakąś jeszcze nie wykrytą chorobę/mutacje czy poprostu tak mialo być...

Nie ma za co...
Przede mna pomimo wyników dobrych stymulacja a nie wiem jak organizm zareaguje
AMH niskie ...
Trzeba wierzyć ze nawet jeśli zostanie jedna Komorka to ona da radę !
Póki co staram się myśleć pozytywnie choć boje się ze jeśli pójdzie coś nie tak moja psychika siądzie .... dlatego tu jestem bo wiem ze kazda z nas coś przeżyła i ma różne doświadczenia ... to daje siłę ze warto walczyć

No zryte to malo powiedziane . Ja to nawet boje sie cokolwiek kupowac dla maluszka, wiec tak pokatnie w pare rzeczy sie zaopatrzylam. Ale musze chyba przezwyciezyc ta schize bo bidoka nie bede miala w co ubrac ;). W UK jest 39 tygodni macierzynskiego.
@Mieciu w UK jest 12 miesięcy tyle że tylko 39 tyg płatne. 6 tyg 90% a potem 33 tyg ten smp lub do 50% a potem 0.

A Ty widzę, tak jak ja. Po kryjomu kupujesz. Ja kupiłam parę pierdół na wyprzedaży i wrzuciłam w torbę i boję się teraz otwierac...
Nie złą mamy schize...

@Mieciu w UK jest 12 miesięcy tyle że tylko 39 tyg płatne. 6 tyg 90% a potem 33 tyg ten smp lub do 50% a potem 0.

A Ty widzę, tak jak ja. Po kryjomu kupujesz. Ja kupiłam parę pierdół na wyprzedaży i wrzuciłam w torbę i boję się teraz otwierac...
Nie złą mamy schize...

A ja z tym walcze z kazdej strony i w sumie jestem happy ze nam juz jakies90% wszystkiego... bo jest mi coraz ciezej latac po sklepach. Nie bac sie dziewczyny, nie wywolujcie wilka z lasu. Ma byc dobrze i bedzie![emoji173]️

Sol zadzwoniłam do nfz i zrobiłam z ciebie moją siostrę;););););) według pani powinnaś u siebie wypełnić wniosek s1 i oryginał wysłać do nfz polski mają 30 dni na wydanie ci poświadczenia o ubezpieczeniu. Nie wiem tylko ile dni u ciebie ma ubezpieczyciel. Pani mówi że mnóstwo kobiet z zagranicy właśnie tak rodzi w Polsce i że wystarczy ten jeden wniosek.
Kochana Ty to jesteś aparatka! Dziękuję Ci bardzo! Nawet mi to przez myśl nie przeszło, że jest taka możliwość!! Jeju jaka z Ciebie musi być dobra dusza, że się tak pofatygowalas zadzwonić. Jesteś kochana siostra, że takie wieści niesiesz! Będę działać!

Nie złą mamy schize...

Ja będę kupować pewnie po porodzie jak mi się krew jeszcze między nogami będzie lala. ;))))

Megi - ale wypasiona wypraweczka. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry