reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciocie kochane[emoji173]️[emoji173]️my po kolejnej wizycie u pani doktor prebatalnej. Znowu godzina maglowania[emoji23]Pozostala parka i tu sie nic nie zmienilo. Dzieci maja po 380 i 360 gr, 23 cm. Jedno lozysko z przodu drugie z tylu. Chlopiec pozowal , dziewczynka odwrocila sie dupka i ciezko bylo wszystko znalezc. Przeplywy, krew wszystko ok. Szyjka ma przwie 6 cm wiec nic nam na razie nie grozi .za 8 tyg kolejna wizyta. Pozdrawiamy i calujemy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Tezymamy kciuki za cala reszte i niech sie dobrze dzieje!!!
Rewelacyjne wieści:) Ech, a tak niedawno robiłaś betę, jak ten czas leci...

Dziewczyny czy w apc przed wizyta mam zadzwonic i potwierdzic ze bede? Zapisywalam sie dosyc dawno, nie wiem jak to dziala. Czy panie dzwonia czy jest jakis sms potwierdzajacy czy nic? I po prostu jechac? Aha i jesli po wizycie zrobie badania tam w laboratorium to wyniki przesla na maila? Prosze o odpowiedz.
Lepiej się przypomnij, w razie czego, będziesz pewniejsza.
Ja wynik odbierałam elektronicznie, mają ten sam system, co Novum

Witam Ladies,
1. Byłam z tym niskim prawie zerowym TSH u lekarza. Zrobili mi usg tarczycy i tonę badań z krwi jakieś anty Lh i inne. Podobno do 10% kobiet w ciąży tak ma ze mega wysoki poziom bety (a taki chyba mam skoro do teraz wymiotuje pół dnia) wygasza TSH i mam się nie przejmować.
2. Miałam usg - 2 komory serca ręce nogi wszystko jest.
3. Młodzież przyspieszyła bo było opóźnienie tygodniowe względem transferu a teraz już wiek według transferu.
Teraz tylko czekam na prenatalne i może zacznę się cieszyć....
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za każda z osobna i wszystkie razem. Rzadko i mało dokładnie teraz tu czytam bo chodzę do pracy a potem śpię.
BuziAki
Wasza [emoji221][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221]

Ps. Czy to prawda e kwas foliowy tylko w 1 trymestrze mam brać? Zapomniałam się zapytać a tak słyszałam.
Biedroneczko, tak się cieszę :) Spij i odpoczywaj jak najczęściej, ale czasem napisz, bo takie historie jak twoja podnoszą na duchu!

reklama
Do góry