Dzięki sprawdzę. Ale chciałam wiedzieć czy jak się jedzie do tego dr pasnika do Łodzi to czy już z jakimiś wynikami w kierunku immunologii czy nie przygotowanym...? Jak ktoś wie to niech doradziDziewczyny wczesniej pisaly ze kiry w Warszawie robily w MEDIGEN ul Morcinka
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie odnośnie tych kirow. Rozumiem że są to nadania genetyczne. I gdzieś tu na wątku czytałam że może być coś odpowiedzialne za implantacje. Czy jest coś co może poprawić implantiwanie zarodka?
Śliwka12345
Ja tez z Poznania ale inna klinika
kochanka328
do dupy nie mam najważniejszych kirów
Forget-me-not...
Tak myslalam ze Novum bo zestaw lekow przy ryzyku hiperki mialam ten sam[emoji6]Novum, nazwiska nie chcę podawać
Ja też Novum. I robią tam i IMSI.
Badania ktore robiłaś to taka podstawa i w wiekszosci przypadkow pewnie wystarcza ale po tylu niepowodzeniach to warto by bylo cos jeszcze zbadac.
W Novum nie za bardzo wierzą w immunologie i nic z tego nie zlecaja sami ale niektore dziewczyny chodza dodatkowo do immunologa i lekarze chyba sie stosuja do zaleceń immunologa jak jakies są.
Tak jak Ci tu inne dziewczyny pisały wybierz sie moze do Pasnika on zleca badania indywidualnie pod konkretna osobe.
jak szlam do swojej kliniki to wydrukowalam i zabralam wszystkie badania jakie mam i to juz dało im pogląd na to co wiadomo na dziś... nie zaszkodzi wziąć tego co masz... a resztę i tak chyba każdy lekarz po swojemu decydujeDzięki sprawdzę. Ale chciałam wiedzieć czy jak się jedzie do tego dr pasnika do Łodzi to czy już z jakimiś wynikami w kierunku immunologii czy nie przygotowanym...? Jak ktoś wie to niech doradzi
no właśnie, też się zdziwiłam, oczywiście ja wszystko przeczytałam od deski do deski na miejscu, nie mniej to było dziwne :/Witaj nie to nienormalne, powinnaś wzór umowy dostać - ja dostałam na wizycie poprzedzającej podpisanie dokumentów
tak wiem, pamiętam, pisałyśmy na priv jak u Ciebie sytuacja w styczniu?Ja tez z Poznania ale inna klinika
Śliwka12345
Oj czyli jednak się nie udało?tak wiem, pamiętam, pisałyśmy na priv jak u Ciebie sytuacja w styczniu?
A u mnie do d.... Nie będę mieć transferu w styczniu bo nam zle wyniki i nie dopuszcza mnie
Witam Was wszystkie! Jestem tu pierwszy raz. Zapisałam się na to forum żeby czerpać od Was siłę. Mój problem to endometriozą, a co za tym idzie brak upragnionego dzidziusia. Potrzeba mi wsparcia ze strony takich dziewczyn, które wiem ze mnie zrozumieją.
reklama
Forget-me-not...
Ja się u niego nie leczylam, ale z tego co tu czytam to nie musisz badan wczesniej robic. Na pierwsza wizyte wez to co masz. Lekarz wszystko zleca pod konkretny przypadek.Dzięki sprawdzę. Ale chciałam wiedzieć czy jak się jedzie do tego dr pasnika do Łodzi to czy już z jakimiś wynikami w kierunku immunologii czy nie przygotowanym...? Jak ktoś wie to niech doradzi
Mogłabyś niektore zrobić bo pewnie troche poczekasz na wizytę ale to drogie badania i nie wiem czy konieczne wszystko od razu.
Podziel się: