reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dr Pasnik zlecił mi w medigenie Kir haplotyp i mojemu partnerowi HLA - C. Czy któras z Was zna ceny tych badań? Czy łatwo tam się zapisać na te badania?

Tak myslalam ze Novum bo zestaw lekow przy ryzyku hiperki mialam ten sam[emoji6]
Ja też Novum. I robią tam i IMSI.
Badania ktore robiłaś to taka podstawa i w wiekszosci przypadkow pewnie wystarcza ale po tylu niepowodzeniach to warto by bylo cos jeszcze zbadac.
W Novum nie za bardzo wierzą w immunologie i nic z tego nie zlecaja sami ale niektore dziewczyny chodza dodatkowo do immunologa i lekarze chyba sie stosuja do zaleceń immunologa jak jakies są.
Tak jak Ci tu inne dziewczyny pisały wybierz sie moze do Pasnika on zleca badania indywidualnie pod konkretna osobe.

a gdzie ten Paśnik przyjmuje??

Robiłaś sobie jakieś badania przed wizyta u dr pasnika? Orientujesz się jak jest z oczekiwaniem na wizytę? Miałaś robione te typowanie Kir? I wiesz czy w Warszawie gdzieś można zrobić A jak nie to gdzie??? I czy jakieś już miałaś badania robione w kierunku immunologii i jakie ?
Nic nie robilam. Mam 1 tranafer nie udany za soba ale co mi szkodzi jechac na wizyte dowiedziec sie co mozna zrobic i jakie badania. Lekarz z kliniki tez mi zalecil cos z immunilogi ale mam dopiero je zrobic 8 tygodni po nie udanym transferze takze 24 stycznia z mezem bede robic. A wczesniej mam miec histeroskopie bo tez lekarz chce zobaczyc o co chodzi od srodka

o kurcze, to jakis mocny lek z tego co napisane jest.. ale zapewne skuteczny... a jakie masz objawy endometriozy?
Objawów endometriozy jako tako nie miałam.... wykryli coś z USG a potem tylko potwierdzili na laparoskopii. Choć CZASEM podczas pierwszego albo drugiego dnia okresu miałam dość silne bóle brzucha z mdłościami

reklama
Do góry