reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niska beta, ale różne rzeczy tu się już działy. Trzymam kciuki, żeby ruszyło.
Sprawdzę betę w poniedziałek. Nie będę już szukać laboratorium w niedziele. Jeśli ma pójść w górę to pójdzie. Chociaż szczerze czytając o wynikach innych dziewczyn o tej porze to raczej nie ma szans...

reklama
Dziewczyny a ja wracam do progesteronu. Szyjka 3.5 cm ale miękka, zalecenia to instensywny odpoczynek. Za dwa tygodnie kontrola.
Ja też dziś pojechałam na usg, żeby sprawdzić szyjke. Wkrecilam sobie, że twardnieje mi brzuch i że szyjka się skraca ale okazało się, że jest dobrze. Mogę odetchnąć na kolejny tydzień urlopu. Muszę odpoczywać żeby brzuchol nie twardnial. Dziś 22tydz się zaczął.

Motylku, a coś się działo? Czy wyszło przy rutynowej wizycie? W takim razie odpoczywaj kochana.
No właśnie nic się nie działo. Ginekolog bada mnie na każdej wizycie, po badaniu jeszcze wykonała USG i pomiar szyjki. Nic jeszcze nie jest otwarte ale miękkie. Do tego stwierdziła że łożysko też nisko jak na 23 tc. Pobrała wymaz i zleciła posiew moczu. Wizytę przyspieszyła i stwierdziła że wszystko wtedy się rozstrzygnie co dalej będzie ze mną robiła.

No właśnie nic się nie działo. Ginekolog bada mnie na każdej wizycie, po badaniu jeszcze wykonała USG i pomiar szyjki. Nic jeszcze nie jest otwarte ale miękkie. Do tego stwierdziła że łożysko też nisko jak na 23 tc. Pobrała wymaz i zleciła posiew moczu. Wizytę przyspieszyła i stwierdziła że wszystko wtedy się rozstrzygnie co dalej będzie ze mną robiła.
A masz już motylku jakiś progesteron dopochwowo na tą szyjke czy okaże się na kolejnym badaniu?

Sprawdzę betę w poniedziałek. Nie będę już szukać laboratorium w niedziele. Jeśli ma pójść w górę to pójdzie. Chociaż szczerze czytając o wynikach innych dziewczyn o tej porze to raczej nie ma szans...
Nie chcę Ci robić zbędnych nadziei ale jest na świecie taka mała śliczna dziewczynka, która za kilka dni skończy roczek a w 7dpt naprodukowała tylko 8,4 bety. Poczekaj te kilka dni. Do stracenia nie masz nic a do wygrania wiele.

reklama
Dziewczyny mam plan
Wracam od Pasnika
Wiec tak accofil plus acard dodatkowo reszta się nie zmienia heparyna encorton dalej w ruch i teraz kontrol morfologii po każdej iniekcji podskórnej i wysyłka do Pasnika
Nadzerka będzie wymrazana w poniedZialek i zabieram ostatniego z zimowiska
Oby nowy rok był szczęśliwy bo już tyle życzeń świątecznych dostałam wiec w kupię siła ,aby się sprawdziły
Go girl, go ! ;)

Do góry