reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie chcę Ci robić zbędnych nadziei ale jest na świecie taka mała śliczna dziewczynka, która za kilka dni skończy roczek a w 7dpt naprodukowała tylko 8,4 bety. Poczekaj te kilka dni. Do stracenia nie masz nic a do wygrania wiele.
Bardzo bym chciała, żeby tak było. Jednak mam okropne skurcze mimo brania nospy i nie potrafię pozytywnie myśleć :(

reklama
@Baylee, mialam transfer 1 grudnia. No poki co wszystko jest ok, chco czekam na serduszko bo jestesmy na wakacjach i dopiero 3 stycznia idziemy na wizyte a wiec mimo wakacji troche stresik jest.
Mialam plamienie tydzien temu ale na szczescie skonczylo sie na strachu.

A masz już motylku jakiś progesteron dopochwowo na tą szyjke czy okaże się na kolejnym badaniu?
Biorę Duphaston dwie tabletki. Luteiny boję się brać bo ja specjalnie mordowałam się z prolutexem byle nic sobie na dół nie pchać. Zaczekam do wyniku posiewu jeśli będzie ok to jedną luteinę na noc jeszcze dodatkowo wezmę. Dzidzia rośnie, waży prawie 600 g ale gdzie to jeszcze:(

Biorę Duphaston dwie tabletki. Luteiny boję się brać bo ja specjalnie mordowałam się z prolutexem byle nic sobie na dół nie pchać. Zaczekam do wyniku posiewu jeśli będzie ok to jedną luteinę na noc jeszcze dodatkowo wezmę. Dzidzia rośnie, waży prawie 600 g ale gdzie to jeszcze:(
Jeju 600 g to już ślicznie. A Ty nadal taka chuda?
Mnie w ostatnich 2 tyg taki brzuchol wywaliło, że w pracy już się nie ukryje.
Wiem, wiem że to jeszcze nie pora i że musimy donosic nasze skarby. Na pewno damy radę.
Zawsze możesz Crinone wypróbować z progesteronu dopochwowego, jak dla mnie jest najlepszy no ale może obejdzie się bez. Bo mi mówiło 2 ginekolog ów, że przy jakichkolwiek problemach z szyjką włącza się progesteron ale dopochwowo, nie doustnie.
Trzymam kciuki, żeby sam odpoczynek wystarczyl. [emoji8]
A twardnieje Ci brzuchol?

reklama
@Baylee, mialam transfer 1 grudnia. No poki co wszystko jest ok, chco czekam na serduszko bo jestesmy na wakacjach i dopiero 3 stycznia idziemy na wizyte a wiec mimo wakacji troche stresik jest.
Mialam plamienie tydzien temu ale na szczescie skonczylo sie na strachu.
Asia mam nadzieję że będą piękne widoki 3stycznia, zycze Ci tego z calego serca. Odpoczywaj i dostarczaj dzieciątku mnóstwo endorfinek ✊❤️✊

Do góry