Śliwka12345
Fanka BB :)
O matko. Ja mam wysoka wagę wyjściowa więc może przez to nie tylamKiedyś brałam encorton ale z innego powodu
Niestety przytyłam 8 kg w miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko. Ja mam wysoka wagę wyjściowa więc może przez to nie tylamKiedyś brałam encorton ale z innego powodu
Niestety przytyłam 8 kg w miesiąc
Który dziś dzień po transferze. Tak czy siak musisz brać leki i powtórzyć betę w okolicach 12-14 dnia po transferze.Dziewczyny zadzwoniłam dziś do laboratorium i okazuje się że jutro nie pracują. Pojechałam więc szybko na badanie, żeby sprawdzić czy ta moja nieszczęsna beta spadła czy może rośnie. Wynik z wczoraj : 5.8, progesteron 13.70. Dziś 9.7 progesteron 8.40. Od wczoraj zamiast lutinusa biorę prolutex. To już chyba potwierdza biochemiczną
Dziś jest 8 dzień po transferze 5 dniowej blastocystyKtóry dziś dzień po transferze. Tak czy siak musisz brać leki i powtórzyć betę w okolicach 12-14 dnia po transferze.
No beta niska ale i tak leków nie odstawiaj.Dziś jest 8 dzień po transferze 5 dniowej blastocysty
Motylku, a coś się działo? Czy wyszło przy rutynowej wizycie? W takim razie odpoczywaj kochana.Dziewczyny a ja wracam do progesteronu. Szyjka 3.5 cm ale miękka, zalecenia to instensywny odpoczynek. Za dwa tygodnie kontrola.
Niska beta, ale różne rzeczy tu się już działy. Trzymam kciuki, żeby ruszyło.Dziewczyny zadzwoniłam dziś do laboratorium i okazuje się że jutro nie pracują. Pojechałam więc szybko na badanie, żeby sprawdzić czy ta moja nieszczęsna beta spadła czy może rośnie. Wynik z wczoraj : 5.8, progesteron 13.70. Dziś 9.7 progesteron 8.40. Od wczoraj zamiast lutinusa biorę prolutex. To już chyba potwierdza biochemiczną
Ja brałam wcześniej nawet. Różnie lekarze podają. Ja brałam już od końca poprzedniego cyklu bo się uparlamCzy któras z Was przed transferem miała encorton? Jeżeli tak to czy był brany od razu z estrofemem czy później?