ilmenau
Fanka BB :)
Wypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.
Kochana, trzymam kciuki żeby 2019 był tym szczęśliwym rokiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.
Kciukasy. Jej to już 12 tydzień? Jeszcze niedawno była betaKobitki milutkiego podglądania samych dobrych wieści ❤❤❤ dla betujacych samych pozytywnych wyników ❤❤❤ ja na 11 badania prenatalne zobaczymy co powie dr. Dziś 12tc pozdrawiam was KOCHANE ❤❤❤
To z okazji tych 25 urodzin wszystkiego naaaaajlepszegoHehe, po raz kolejny 25 urodziny (bo w 18 już mi nikt nie uwierzy)
Wspaniałe wieści. Oby tak dalej!Pęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
@Justin87Justin87 tak się wkradl błąd w kalendarzu wizyta po nie udanym transferze byla dzis takze mozesz mnie usunąć z 19 stycznia:*
U mnie dzis dzwonili z labu i jeden zarodek padł, 5 jest klasy A, z czego 4 mają po cztery blastomery i jeden dwa (dane z podglądania o 7.00). Mam nadzieję, że nie pomylilam słowa blastomery z czyms innym...
Pęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
pieknie rosnijcie zdrowoPęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
Odpocznij, kochana, a w nowym roku z nowymi siłami wracamy do walkiWypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.