Sol
Fanka BB :)
Jak tam kochana masz się?Ja tylko na szybko zadzwonili ze szpitala i kazali mi dzis przyjechac i dzisiaj zabieg... takze czekam na izbie przyjęć
Już po zabiegu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam kochana masz się?Ja tylko na szybko zadzwonili ze szpitala i kazali mi dzis przyjechac i dzisiaj zabieg... takze czekam na izbie przyjęć
Ja w 22 dpt widziałam już serduszko,także a nóż coś będzie widaćWiem wiem, ale wizyta musi być w sobotę bo 25 dzień po transferze wypada w święta stąd ten pospiech ze strony lekarza .
Wow. I teraz do bety [emoji106][emoji177][emoji122][emoji108][emoji175]Senkju senkju za wszystkie kciuki
Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane
@chlopkers cudownie ze Igorek rozwija sie ksiazkowo
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!
Z checia bym mu jebnela ale bylam po znieczuleniu wiec malo co jeszcze ogarnialam jak do nas mowil..Przykro mi
No kuzwa - a jebnelas debilowi???????
Masakra ;((((((((
Jeśli chodzi o problemy z drogami moczowymi to polecam dr Drabine. Ja mam nadreaktywny pęcherz przez endometrioze i siusiam co chwila, ale obijalam sie 2 lata po lekarzach urologach i tylko on zasugerowal endomende.Dziewczyny z Krk, mozecie polecic jakiegos interniste, ktory zna sie i nie krempuje badac palpacyjnie? Mozecie polecic tez dobrego lekarza od usg piersi? Koniecznie kogos, kto nie milczy i konczy po 5 min.
Mam szopki po ostatnim invitro. Od poronienia zmagam sie z jakims dziwnym stanem zapalnym jakby drog moczowych, ale bez bakterii i nikt nic nie wie a ja biegam siusac co godzine lub dwie. Musze tez z piersiami pojsc na kontrol mimo iz bylam w czerwcu, bo tak jakos dziwnie boli mnie na wysokosci jakby wezla chlonnego szczegolnie jak dotykam. Wole odpukac i przebadac sie porzadnie.
Gratulacje chlopkers. Jaka już duzaa dzidzia. Moja jak się urodziła miała 1.5 kg...,Dziewczynki, ja juz po wizycie u gin prowadzacego ciaze. Wszystko ok [emoji4] Igor wazy ok 1400g. Wymiary, masa zgodne z wiekiem ciazy. A ja mam brac wiecej i bardziej regularnie magnez na bole w dole brzucha. Termin porodu bez zmian 04.03. A prenatalne III trymestru mam jutro. Zapomnialam napisac ostatnio, ze musielismy przesunac usg o jeden dzien ze wzgledu na dzisiejsza popoludniowa szkole rodzenia [emoji4]
Justin a jak u Ciebie? Jestes juz w szpitalu? Jesli pisalas, to przepraszam. Caly czas nadrabiam zaleglosci na forum i nie jestem na biezaco
Zmień lekarza bo on nie szuka problem uJestes na antykoncepcji? Jesli nie i jesli polip mialas usuniety to najlepiej podejsc do transferu jak najszybciej, bo z kazdym okresem endometrioza sie rozrasta. Moim zdaniem odwlekanie transferu to zly pomysl.
przy długim protokole niekoniecznie moja by była o 2 tygodnie starsza gdyby tak liczyćOch dziękuję za poradę. Niedługo Nowy rok Nowy urlop , więc pokombinuje ewentualnie z tym urlopem. Ciąże po in vitro liczy się w taki sam sposób jak ciąże naturalna czyli od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Zgodnie z tym jestem obecnie w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży
Zmień lekarza on nie toleruje immunologi clexane i wiele innych ...bóle tak mi się wydaje że od endometriozy bo na początku pojawiały się tylko w czasie @ a od jakiegoś czasu w różnych dniach cyklu i o różnych porach dnia są coraz częściej i najgorsze są w trakcie pracy bo mnie zwalniają z pracy żebym szła do domu ale to jest taki ból, że nie da się chodzić z omdleniami.
moja historia ivf w maju tego roku stymulacja w czerwcu transfer - trudny transfer nie udany torbiel 3,8 cm transfer we wrzesniu z zamrożonego zarodka nie udany torbiel 7cm, w październiku wizyta i tam na usg nie określony twór. po nie udanym kriotransferze zrobiono histeroskopię w czasie której usunięto polip endometrialny. ja mam jeszcze dwa zamrożone zarodki ale boję się podejść do kolejnego transferu że znowu nie wyjdzie że to znowu kolejna nadzieja którą sobie zrobię. ja jeżdżę do Białegostoku do prof. Wołczyńskiego mam 431km i to też jest ciężko pogodzić z pracą. chciałabym normalnie pracować i nie sprawiać problemu a z drugiej strony chciałabym zrobić wszystko żeby wypróbować wszystkie możliwości zostania mamą.