Gratuluję :-) za przyrosty :-)Cześć dziewczyny jestem 8 dpt beta 139,74, to moj drugi criotransfer, nie moge uwierzyc [emoji6] powtarzam w czwartek, do pracy chodze i lepiej mi z tym niz przy poprsednim transferze, gdy siedzialam w domu, czekam co bedzie dalej, ale to moja pieresza pozytywna beta i ze ruszyla jest super, pozdrawiam was wszystkie
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
A to ja w takim razie jutro tez sie przypomne bo ja grzecznie czekam i nic. Az na meza nakrzyczalam ze pewnie skasowal bo myslal ze reklama jakas jak czytalam o tych kirach to te DS sa odpowiedzialne za implantacje a Tobie troche tych brakuje ale niech sie madrzejsze glowy odezwa. Ciekawe jak moje hmmmmTak, przyszły mailem, ale dziś tam zadzwoniłam i się przypomniałam ;-)
Dzięki, też próbowałam to rozkminic... I chyba rzeczywiście nie wygląda to najlepiej. Posłałam maila do Pasnika, niech się specjalista wypowie a jeśli brakuje tych dobrych Kirow, to przepisuje accofil, tak?A to ja w takim razie jutro tez sie przypomne bo ja grzecznie czekam i nic. Az na meza nakrzyczalam ze pewnie skasowal bo myslal ze reklama jakas jak czytalam o tych kirach to te DS sa odpowiedzialne za implantacje a Tobie troche tych brakuje ale niech sie madrzejsze glowy odezwa. Ciekawe jak moje hmmmm
ilmenau
Nieee. Czekam jeszcze [emoji33][emoji33][emoji33]
Masakra!!! Niepotrzebnie kazali ci dzisiaj przyjeżdżać...
Margit2018
Bo my wszystkie tutaj chuchamy na zimne i tak trochę przewrażliwione jesteśmy.Nie rozumiem ?
Margit2018
Trzymaj się Kurciu. 2019r będzie twój.Nieee. Czekam jeszcze [emoji33][emoji33][emoji33]
NadziejaJest
Tak. Accofil na to. Ale u Ciebie nie jest najgorzej. Bo masz typ bx. A aa jest najgorszy. Takze wieszz glowa do goryDzięki, też próbowałam to rozkminic... I chyba rzeczywiście nie wygląda to najlepiej. Posłałam maila do Pasnika, niech się specjalista wypowie a jeśli brakuje tych dobrych Kirow, to przepisuje accofil, tak?
Marzycielka7
Wiesz co ... zanim zaczęłam je brać ciagle byłam ospała i nic mi się nie chciało .wricila energia popęd seksualny i przedewszystkim poprawił mi siw wynik fsh . Biore 3x1 już od dłuższego czasu
Dzięki za info, tez jestem troche zamulona i mam na plecach wypryski ale wiem ze to w imie wyższego dobra [emoji7]
I liczę na to ze wynik FSH się poprawi
reklama
Śliwka12345
Dziewczyny co to za cudowny lek? Ja też ciągle oslspa i zamulona chodzęDzięki za info, tez jestem troche zamulona i mam na plecach wypryski ale wiem ze to w imie wyższego dobra [emoji7]
I liczę na to ze wynik FSH się poprawi
Podziel się: