Czy to takie dziwne wierzyć lekarzowi !? Przeciez to on jest fachowcem w swojej dziedzinie? Przecież pracuje w KLINICE NIEPŁODNOŚCI. Co ty w ogóle do mnie napisałaś?! Myślisz że tracę zarodki bo tak mi się chce. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś. Dla mnie każdy jeden zarodek to dziecko które zabieram ze sobą do domu. Napisała to osoba która sama za chwilę będzie miała transfer. Wrzucam mazidla? Dla mnie chociaż cień cienia to właśnie DZIECKO. Panikuje? Przy ciąży biochemicznej dochodzi do wczesnego poronienia. Już trzeci raz przez to przeszłam w bardzo krótkim odstępie czasowym. Czuję się jakbym zabija swoje dzieci. Czy to nie jest wystarczający powód do zmniejszenia kontroli nad swoimi nerwami? Szanuje tu każda osobę na forum. Staram się doradzac, nigdy nie odmówiła pomocy - nawet tej finansowej. Kazdy post o złych wiadomościach jest okupiony zaduma., nawet łzami. Jestem bardzo emocjonalna osoba. Ale do cholery nie pisz mi kobieto że tracę swoje zarodki i że nie wiem że to są dzieci. Napisałam do
@Biedroneczka83 w bardzo dużym napięciu. Bo denerwują mnie posty typu beta 150 przy pierwszy transferze o Jezu boję się, ale wymiotuję fuj, albo lekarz kazał mi leżeć a ja nie mogę sprzątać
@Biedroneczka83 nigdy się do tego nie przyzna ale to co napisałam bardzo dobrze na nią wpłynie. Założę się że myśli o tym od samego rana jak zjeść dietetyczne śniadanie. Tak działa psychika. Już od wczoraj szukała poparcia na forum będąc bardziej aktywna dla innych niż zazwyczaj. A ty
nie wiem kim jesteś ale pisząc mi o moich zarodkach przypomniałas mi nie jedna wypowiedź psiurowych polityków. Ja odpuszczam, to niestety zabawa uda się albo nie. Za dużo mnie to kosztuje. I przede wszystkim nie boję się powiedzieć głośno co mnie boli. A twój post zabolało bardzo.
Zycze wszystkim wesołych świąt.
@Dgd jesteś cudowna. Twoja historie powinni opisać wksiazce oczywiście z happy endem. Będę cię podczytywac żeby miec pewność że wszystko jest ok.
@Sol raczej nie powtórzę twojej historii mam inny plan. Byłaś dla mnie bardzo wspierająca i mam tylko nadzieję że się za bardzo na mnie nie zawiodła, jeśli tak to przepraszam.
@Biedroneczka83 kiedys przeczytam że urodziła i serdecznie Ci pogratuluje. Nie myśl o mnie źle. Wiem że jesteś Magda kobieta.
@redferrari, @ilumenau powodzenia fajne z was babeczki
@Megi1985 nie wiem czy dobry nick też lubiłam cię czytać
@motylek24 ty zawsze byłaś że mną mądrze szczera
oby takich osób jak ty najwięcej.
@annemarie ty zawsze mnie oniesmielalas, swoją wiedzą i w ogóle jesteś forumowym BOSEM.
@Mieciu85 pewnie odczytasz jak już się uporzadkujesz. Jesteś bardzo serdeczna osoba POWODZENIA.
@Felia bardzo przeżywałam twoja historie, działasz wszystko pójdzie w dobrym kierunku.