reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jak dostałam jako drugi lek przy stymulacji cetrotide, to coś oznacza jak idzie stymulacja? W sensie czy to raczej jest mocny czy słaby lek?
Miałam Gonal f 900 przez 6 dni po 150, teraz jeszcze dwa dni Gonalu i trzy dni Cetrotide.

reklama
Dziewczyny czy jak dostałam jako drugi lek przy stymulacji cetrotide, to coś oznacza jak idzie stymulacja? W sensie czy to raczej jest mocny czy słaby lek?
Miałam Gonal f 900 przez 6 dni po 150, teraz jeszcze dwa dni Gonalu i trzy dni Cetrotide.

To jest tak zwany antagonista żeby Ci jajka nie przedobrzaly i za szybko nie wypadły z pęcherzyków. To normalna procedura ;)))

Dziewczyny miałam dzisiaj wizyte u lekarza 2dpt endometrium 13, ale progesteron 13.4 maly lekarz zostawil mi prolutex, a znienił progesteron besins na crinone żel, czy bralyscie tez żel rano? Ma to sens? Prolutex mam domiesniowo wiec moge brac popoludniu tylko w przychodni.

Hej dziewczyny wróciłam :) musiałam trochę odreagować. Od wczoraj nic nie jadłam bo mi wszystko w buzi rośnie :( mam ogromne wsparcie u męża i może dlatego dochodzę do siebie. Jutro muszę powtórzyć betę ale wiecie jak jest. Lekarz nie daje mi nadzieji :( cały czas mnie kłuję jajników i ciągnie noga. Dzisiaj sobie siknelam bo mi sikaczami został i po czasie jakiś błąd ich wyszedł. To 9 dpt to wszystko u mnie jest takie !!!!!! Szkoda gadać. Nie wiem co dalej gdzie czego szukać. Został mi ostatni zarodek.

Hej Ozisku, trzymam mocne kciuki za jutro, żeby to była pozna implantacja.
Mnie przez pierwsze 2 tyg bolało jak na okres i też mnie ciągnęło w pachwinie i rezultat był dobry. Jakby niestety okazało się, że nie wyszło to uderzaj do cudotworcy

A od kiedy się idzie na L4 ciążowe?

Od serduszka już można.
Ja w przyszłym tygodniu poproszę doktorka o L4. Trzeci trymestr chce zostać już w domu, ale ze są święta po drodze to skorzystam i przedłuże sobie ten czas ;)

@Olk@24 dziękuję kochana. Jakoś tak ciągle i się wydaje że twój przypadek jest zbliżony do twojego. Ja właśnie dostałam okres. Ból fizyczny a jeszcze bardziej psychiczny. Wiem że u ciebie 4 transfer nie wyszedł. Wiem że robiłaś już jakieś badania. Możesz mi napisać od czego zaczęłaś? Wiem że też wiesz jak się czuje. Ja cały czas wierzyłam byłam akurat na spotkaniu i dostałam takiego bólu że wstałam od stołu bez słowa a jak wsiadlam do samochodu to krwotok :( do tego jestem sama w domu... Teraz już lepiej ale leje się że mnie jak z... Przepraszam za szczegóły. Odezwij się. Może coś razem wymyślimy :)

reklama
Do góry