chlopkers
Fanka BB :)
Hahahaha [emoji23][emoji23]Nie przeczytałam cytatu, tylko samą Twoją odpowiedź i se myślę kurna jak to...?! Bo myślałam, że Twoja odpowiedź tyczy sie brzucha ktorejś z dziewczyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha [emoji23][emoji23]Nie przeczytałam cytatu, tylko samą Twoją odpowiedź i se myślę kurna jak to...?! Bo myślałam, że Twoja odpowiedź tyczy sie brzucha ktorejś z dziewczyn
Tez tak robie [emoji4]Dgd nie ukrywam że że względów finansowych lepiej dwóch jeden na nfz i ten przepisuje skuerowania na badania a jest tego duuużo i ewentualnie prywatnie dla bezpieczeństwa i komfortu.
Wzajemnie [emoji4] choc kurcze juz 15.30 na zegarze. Powiem Wam ze na L4 ciazowym czas plynie inaczej [emoji1787][emoji1787]
Normalnie jestem zprganizowana a teraz taka nieogarnieta jak flaki z olejem [emoji86]
A już możesz iść. Niektorzy wypisują od serduszka, a niektórzy od pozytywnej bety nawet. Ja muszę co wizytę mówić, ze nie mogę jeszcze, dziękuję, a doktorek się krzywiA od kiedy się idzie na L4 ciążowe?
Mam to samoWzajemnie [emoji4] choc kurcze juz 15.30 na zegarze. Powiem Wam ze na L4 ciazowym czas plynie inaczej [emoji1787][emoji1787]
Normalnie jestem zprganizowana a teraz taka nieogarnieta jak flaki z olejem [emoji86]
Acha okHej , nie nie nie
Lecze się w Novum u doktora Lewandowskiego
to bardzo źle... :-/no bo cholera mi sie nie chce seksu, nie mam potrzeby i dla mnie moglby nie istniec. i to trwa juz dlugie miesiace, jak nie lata
Asia trzymam mocno kciukasy za te cudowne Święta!!!A u mnie jest światełko w tunelu i w końcu widok na transfer. Ale to jeszcze w czw będę wiedzieć na 100%.
Jesuu... jak tak dalej pójdzie to będę betować w Wigilie
Wiem to czekanie najbardziej dobija i stresu ale jest tu cała zgraja dziewczyn od wsparcia.Hej dziewczyny wróciłam musiałam trochę odreagować. Od wczoraj nic nie jadłam bo mi wszystko w buzi rośnie mam ogromne wsparcie u męża i może dlatego dochodzę do siebie. Jutro muszę powtórzyć betę ale wiecie jak jest. Lekarz nie daje mi nadzieji cały czas mnie kłuję jajników i ciągnie noga. Dzisiaj sobie siknelam bo mi sikaczami został i po czasie jakiś błąd ich wyszedł. To 9 dpt to wszystko u mnie jest takie !!!!!! Szkoda gadać. Nie wiem co dalej gdzie czego szukać. Został mi ostatni zarodek.