reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje właśnie zmarła mi babcia moja kochana :( jestem 9t3d ciąży czy mogę coś na uspokojenie boje sie zeby nerwy i nix nie zaszkodziło dla moich dzieci ...

Przykro mi bardzo :(
Nie wiem czy jakiekolwiek leki są dozwolone, wiem że melise można pić ale nie wiem czy cie aż tak wyciszy jak potrzebujesz...

reklama
To u mnie również mąż bał się ze względu na kasę. Ale przeszło rok temu zmienił pracę i mogliśmy zacząć odkładać, trwało to ok. roku a między czasie lekarz po 2 laparoskopii dawał szansę na naturalną ciążę ale nie wychodziło... No i w ten sposób u mnie dziś 9 dzień stymulacji
Jola jesli to nie klopot powiedz mi jak wygladal czas przed stymulacja tzn kiedy robiliscie badania i jakie badania przrd stymulacja trzeba zrobic? Lekarz dal nam liste badan ale na razie niebkazql nic robic to stymulacja ma byc dopiero chyba koncrm lutego bo w polowie lutego mamy zglosic sie z chromatyna i seminogramem. I po tym saminogramie i chromatynie co dalej?

Kochane moje właśnie zmarła mi babcia moja kochana :( jestem 9t3d ciąży czy mogę coś na uspokojenie boje sie zeby nerwy i nix nie zaszkodziło dla moich dzieci ...
Kochana bardzo mi przykro :( powiem tak jak dziewczyny abys wypila melise. Moze to głupie ale w swoim zyciu przezylam śmierć dziecka przyjaciolki ale jestesmy tak bardzo ze soba zwiazane ze przeżywałam to jak smierc wlasnego dziecka. Wczesniej przechodzilam przez chorobe tego dziecka, i nie ma nic gorszego jak smierc. Dla mnie takim uspokojeniem byla modlitwa do dzieciatka i wspomnienia piknych chwil związanych z ta osoba. Moze postaraj sie wlasnie pomyslec o pieknych chwilach z babcia i moze to właśnie z góry babcia bedzie teraz czuwać nad tobą i malenstwami

też mi zmarł chrzesny w październiku. Myslalam , ze sie nie pozbieram był mi bardzo bliski. Do pogrzebu plakałam po cichu w nocy. Nie mogłam sie odnalesc w tej całej sytuacji , cały czas głaskałam brzuszek ..
Na pogrzebie i na cmentarzu i w kosciele usiadłam dalej od rodziny bałam się ze dostane mocnego ataku płaczu co powoduje u mnie straszny bol brzucha.. Bardzo mi przykro kochana.. Babcia bedzie czuwac nad wami.

Kochane kobietki czy dawki leków, które przyjmuje po transferze sa duże ? Któras z Was kochane tez brala w takich ilościach ?

*Luteina pod jezykowo 3xdziennie po 2 tabletki
*Lutinus dopochwowo 2x dziennie po 1 tabletce
*estrofem 2x dziennie po 1 tabletce
*prolutex w zastrzykach 1 ampulka raz dziennie
Jak u was wyglądało dawkowanie po transferze

Kochane kobietki czy dawki leków, które przyjmuje po transferze sa duże ? Któras z Was kochane tez brala w takich ilościach ?

*Luteina pod jezykowo 3xdziennie po 2 tabletki
*Lutinus dopochwowo 2x dziennie po 1 tabletce
*estrofem 2x dziennie po 1 tabletce
*prolutex w zastrzykach 1 ampulka raz dziennie
Jak u was wyglądało dawkowanie po transferze
Ja brałam podobnie z tym ze Lutinus dopochwowy miałam 3 razy dziennie po 1.

Jak to mawiała moja babcia przed śmiercią „zycie za zycie” gdy odeszla moja mama była w ciazy a siostra urodziła sie w babci imieniny miesiac za szybko ale to był chyba taki znak od niej dla mamy ze ona tam nad nami teraz czuwa...

reklama
Myśl pozytywnie to najważniejsze.... Prędzej czy pozniej sie spotkacie w mojej rodzinie na nagrobkach piszemy „dzieli nas tylko czas” w zeszłym roku pochowaliśmy teścia i ktos wtedy powiedział cos bardzo mądrego Gdy umiera starszy człowiek który miał szanse byc mężem, ojcem, dziadkiem to tylko powinnismy sie radować ze tak duzo szczęścia zaznał w życiu....

Do góry