reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziwczyny pisałam wam nie tak dawno, ze mi gin znalazła na usg guzka podejrzanego i od razu zrobiła biopsje... bardzo się bałam, ale uff to gruczolakowlokniak, zmiana łagodna:) póki co tyle wiem, co mi gin napisała w mailu. Czy któraś z was miała coś takiego? To się wycina czy zostawia? Z ostatniej wizyty zapamietalam ze na pewno nie wycina się w czasie ciazy i laktacji, ale nie pamietam czy akurat te zmianę się w ogole wycina?
@Justin87 mozesz mnie dodać na 6.12.2018 na wizytę u gin/usg - mam wstepnie obiecane podglądanie czy to dziewczynka czy chłopiec :) nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze będzie widać, bo to będzie taki przełom 15/16tc dopiero. Powiem wam, ze po całym ambarasie ivf to serio nie mam żadnych oczekiwań co do płci, nawet nie wiem czy wolałabym chłopca czy dziewczynkę;) mój M stawia ze to baba a ja ze to chłopak, will See :) pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu :)

Dziewczyny ratujcie nie wiem już co robić. :oo2: wysłałam wyniki KIR i epitopów do wujka i odpisał mi że wyniki są bardzo dobre i accofilu nie muszę brać. Najpierw bez badań przepisał skoro nie było nigdy zagnieżdżanie i beta nie ruszyła. Teraz mam nie brać. Można zwariować i nie wiem czy brać przy kolejnym transferze. Został nam ostatni kropek z kd. Na kolejną procedurę nie mamy. Nie wiem czy się nie skonsultować z innym lekarzem może innym okiem zerknie na wyniki i coś innego wymyśli co nie zaskakuje. Przez to wszystko odkładam transfer coraz dalej. Nie dopuszczam myśli by iść na żywioł niech się dzieje wola nieba, chociaż wiele z Was tak zrobiło i się udało

Maria - ale boli się brzuch czy wiesz ze to żołądek. Wiele z nas po progesteronie ma zaparcia i od tego może Cię bolec. Mogą tez jajniki promieniować bo zawsze bolą po punkcji - sa nabrzmiałe od ilości jajek. A może Cię tez bolec od stresu bo bardzo to przezywas kochana. Nie denerwuj się bo stres to najgorsze co teraz może być.

Beatko - dziękuje. [emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny - pozdrawiam Was z raju - teraz jeszcze bardziej mi się chce wieśniaków i kochany dał się wyciągnąć. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji488][emoji488][emoji488][emoji488]
Tłumacze sobie ze bez colki i frytek to zdrowo - co nie?

Zobacz załącznik 921224
Oczywiście Biedroneczko że bez frytek i coli to samo zdrowie [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] :D :D
Smacznego!
Ja ciągle bym jadła żelki kwasnie.. ;) :-)

Dziewczyny ratujcie nie wiem już co robić. :oo2: wysłałam wyniki KIR i epitopów do wujka i odpisał mi że wyniki są bardzo dobre i accofilu nie muszę brać. Najpierw bez badań przepisał skoro nie było nigdy zagnieżdżanie i beta nie ruszyła. Teraz mam nie brać. Można zwariować i nie wiem czy brać przy kolejnym transferze. Został nam ostatni kropek z kd. Na kolejną procedurę nie mamy. Nie wiem czy się nie skonsultować z innym lekarzem może innym okiem zerknie na wyniki i coś innego wymyśli co nie zaskakuje. Przez to wszystko odkładam transfer coraz dalej. Nie dopuszczam myśli by iść na żywioł niech się dzieje wola nieba, chociaż wiele z Was tak zrobiło i się udało
Gosia weź po transferze L4 lub wolne i jedź gdzieś z mężem i pozwól sobie na normalny tryb życia i pełen relaks... :*
Ja na accofilu się w ogóle nie znam, ale wydaje mi się że nie powinien on zaszkodzić :/
Jakiej klasy został Ci ostatni rodzynek?

Cześć Misie-Pysie,
mam nadzieję, że koniec roku zakończymy w pięknym stylu samymi pozytywnymi betami.
Wybaczcie, ale mam bardzo mało czasu na dokładne śledzenie forum, jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza, to proszę oznaczyć mnie, bo inaczej się nie ogarnę a nie chcę żadnej z Was zawieść.

@redferrari Kochana, pięknych widoków na maluszka. :D

Miłego dnia Dziewczyny. :*
@Justin87 proszę dopisz mnie Kochana na 5grudnia na badania prenatalne I trymestru i termin porodu na 11 czerwca :* :)
Dziękuję

reklama
Rozumiem doskonale Twoje obawy. Zwlaszcza ze zostal ostatni Kropek. Nie wiem co poradzic.
Moze rzeczywiscie konsutlacje z innym immunologiem..ale czy ktos bedzie ogarnięty jak Pasnik?

Do góry